Postup
-
1
Do kastróla vložíme fi lé, pokvapkáme ho šťavou z citróna, pridáme celú olúpanú cibuľu, nové korenie, štipku soli a bobkový list
- 2
Všetko zalejeme vriacou vodou tak, aby bola treska trochu ponorená a zvoľna varíme 15–20 minút.
- 3
Medzitým ošúpeme pomaranče. Na panvici rozohrejeme maslo, pridáme čili omáčku, dieliky pomarančov, pomarančovú kôru, čierne korenie a veľmi krátko prehrejeme.
- 4
Potom tresku vyberieme, osušíme na utierke, preložíme na taniere, na porcie rozdelíme pomaranče a posypeme rukolou. Podávame s dusenou ryžou alebo varenými zemiakmi
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu