Filé z tresky s pomarančmi

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009

Suroviny

4 porcie
2 ks
25 g
1 KL
1/2 ks
2 zrnká
1 KL




Postup

  1. 1

    Do kastróla vložíme fi lé, pokvapkáme ho šťavou z citróna, pridáme celú olúpanú cibuľu, nové korenie, štipku soli a bobkový list

  2. 2

    Všetko zalejeme vriacou vodou tak, aby bola treska trochu ponorená a zvoľna varíme 15–20 minút.

  3. 3

    Medzitým ošúpeme pomaranče. Na panvici rozohrejeme maslo, pridáme čili omáčku, dieliky pomarančov, pomarančovú kôru, čierne korenie a veľmi krátko prehrejeme.

  4. 4

    Potom tresku vyberieme, osušíme na utierke, preložíme na taniere, na porcie rozdelíme pomaranče a posypeme rukolou. Podávame s dusenou ryžou alebo varenými zemiakmi

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia