Rukolový šalát s grilovanou broskyňou, ricottou a zálievkou
Foto: Wellnes hotel Patince
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Broskyne prepolíme, pokvapkáme ich olivovým olejom a grilujeme ich na rozpálenom grile. Rukolu premyjeme a pokvapkáme olivovým olejom, ochutíme soľou a korením.
- 2
Na stred taniera ukladáme rukolu, grilované broskyne, ricottu a celý šalát jemne prelejeme dressingom pripraveným z olivového oleja, javorového sirupu, citrónovej kôry a šťavy.
- 3
Tip: Šalát môžeme doplniť na sucho orestovanými píniovými orechovými mandľami alebo vlašskými orechmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu