Rukolový šalát s grilovanou broskyňou, ricottou a zálievkou

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009
Rukolový šalát s grilovanou broskyňou, ricottou a zálievkou
Foto: Wellnes hotel Patince
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. 1

    Broskyne prepolíme, pokvapkáme ich olivovým olejom a grilujeme ich na rozpálenom grile. Rukolu premyjeme a pokvapkáme olivovým olejom, ochutíme soľou a korením.

  2. 2

    Na stred taniera ukladáme rukolu, grilované broskyne, ricottu a celý šalát jemne prelejeme dressingom pripraveným z olivového oleja, javorového sirupu, citrónovej kôry a šťavy.

  3. 3

    Tip: Šalát môžeme doplniť na sucho orestovanými píniovými orechovými mandľami alebo vlašskými orechmi.

Diskusia k receptu