4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky dáme variť do zeleninového vývaru, uvarené ich scedíme, ale vývar si ešte odložíme. Zemiaky potom roztlačíme alebo rozmixujeme na hladkú kašu.
- 2
Vo vývare chvíľu povaríme aj rukolu, potom ju precedíme, vývar odložíme a rukolu rozmixujeme. Potom na olivovom oleji osmažíme pretlačený cesnak.
- 3
Pridáme vývar, rukolovú a zemiakovú kašu, osolíme, okoreníme a podávame ozdobené čerstvou rukolou s mletými arašidmi alebo píniovými semiačkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu