Rukolová polievka

redakcia - fotkaredakcia, 9. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 l
100 g
1 strúčik
2 PL




Postup

  1. 1

    Zemiaky dáme variť do zeleninového vývaru, uvarené ich scedíme, ale vývar si ešte odložíme. Zemiaky potom roztlačíme alebo rozmixujeme na hladkú kašu.

  2. 2

    Vo vývare chvíľu povaríme aj rukolu, potom ju precedíme, vývar odložíme a rukolu rozmixujeme. Potom na olivovom oleji osmažíme pretlačený cesnak.

  3. 3

    Pridáme vývar, rukolovú a zemiakovú kašu, osolíme, okoreníme a podávame ozdobené čerstvou rukolou s mletými arašidmi alebo píniovými semiačkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia