Údená krkovička v zemiakovom cestíčku
Pavol Gustiňák
šéfkuchár penziónu Koliba v Dolnom Kubíne, 7. februára 2011
šéfkuchár penziónu Koliba v Dolnom Kubíne, 7. februára 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Nastrúhame očistené zemiaky na jemnom strúhadle, pridáme vajcia, nakrájaný cesnak, múku, mlieko a ostatné koreniny, soľ, a všetko dôkladne premiešame.
- 2
Krkovičku uvaríme, po vychladnutí nakrájame na rezne, obalíme v zemiakovom cestíčku, v ktorom sme zmiešali uvedené suroviny.
- 3
Vyprážame v rozohriatom oleji. Pred podávaním prekrojíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu