Kalerábová nátierka
Kalerábová nátierka

Tvarohovo-kalerábová nátierka fotorecept

tejaja - bez fotkytejaja, 15. novembra 2024
Tvarohovo-kalerábová nátierka (fotorecept)
Foto: tejaja

Kaleráb je v slovenskej kuchyni často používanou zeleninou. Pripravujú sa z neho polievky, šaláty, rôzne prílohy... Ale vyskúšali ste už z kalerábu nátierku? Zobraziť celý popisKaleráb je v slovenskej kuchyni často používanou zeleninou. Pripravujú sa z neho polievky, šaláty, rôzne prílohy... Ale vyskúšali ste už z kalerábu nátierku? Jednu z nich vám ponúkam.

3-4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

1 ks menší
250 g
3 ks (uvarené natvrdo)
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Kaleráb nastrúhame najemno. Natvrdo uvarené vajcia nasekáme.

  2. 2

    Do misky dáme tvaroh. Pridáme nastrúhaný kaleráb, nasekané vajcia, prelisovaný cesnak, mleté čierne korenie a soľ. Dobre premiešame.

    Tvarohovo-kalerábová nátierka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Mažeme na chlieb a podávame so zeleninou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia