Tvarohovo-kalerábová nátierka fotorecept
Foto: tejaja
Kaleráb je v slovenskej kuchyni často používanou zeleninou. Pripravujú sa z neho polievky, šaláty, rôzne prílohy... Ale vyskúšali ste už z kalerábu nátierku? Zobraziť celý popisKaleráb je v slovenskej kuchyni často používanou zeleninou. Pripravujú sa z neho polievky, šaláty, rôzne prílohy... Ale vyskúšali ste už z kalerábu nátierku? Jednu z nich vám ponúkam.
3-4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kaleráb nastrúhame najemno. Natvrdo uvarené vajcia nasekáme.
- 2
Do misky dáme tvaroh. Pridáme nastrúhaný kaleráb, nasekané vajcia, prelisovaný cesnak, mleté čierne korenie a soľ. Dobre premiešame.
- 3
Mažeme na chlieb a podávame so zeleninou.
Tiež nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu