prazdny

Sušenými paradajkami plnené kuracie stehná s višňovým likérom

Kuracie mäso

Nedeľný obed trošku v chutnejšom prevedení. Plnila som sušeným paradajkami a pred koncom pečenia som stehná...

prazdny

Zemiakovo-rybacie fašírky s petržlenovou omáčkou

Hlavné jedlá

Ja som použila lososa, ale môže sa použiť ryba aká vám chutí. Množstvo surovín je...

prazdny

Opečený karfiol s panko strúhankou

Hlavné jedlá

Ak ste doteraz jedli karfiol iba vyprážaný a v trojobale, určite si pozrite tento recept, ...

prazdny

Pečené husacie stehná s lokšami a červenou kapustou

Hlavné jedlá

Nedeľný obed dnes s husacinou. Podávala som s čerstvými lokšami a červenou kapustou.

prazdny

Opečený halibut na masle s mrkvovým kuskusom

Hlavné jedlá

Dnes som pripravila chutný a jednoduchý obed z opečeného halibuta....

prazdny

Nízkosacharidové (lowcarb) palacinky

Dezerty

Všetky ingrediencie poriadne zmiešame.

prazdny

Plnené patizónové placky

Hlavné jedlá

A opäť z patizónu je ďalšie chutné jednoduché jedlo.

prazdny

Čierna šošovica so zelerovými plackami

Bezmäsité jedlá

Recept na placky mám z anglického časopisu, iba som ho preložila...

prazdny

Opekaná bravčová krkovička s višňovou omáčkou

Bravčové mäso

Nedeľný obed z bravčovej krkovičky. Omáčku som pripravila z višňového lekváru s višňovým likérom.

prazdny

Bezlepkové vafle

Dezerty

Do misy vložíme všetky ingrediencie: Cake mix, roztopené maslo, práškový a vanilínový cukor, vajíčka,...

prazdny

Teľacie fašírky s cuketou

Hlavné jedlá

Cuketu nastrúhame, osolíme a necháme 15 minút postáť, aby pustila vodu. Po odstátí ju...

prazdny

Zjednodušený nepravý beef Stroganoff

Hovädzie mäso

Máte chuť na toto klasické jedlo, ale nemáte veľa času? Tak tento recept je pre vás......

prazdny

Pečené ančovičky (Hamsi tava)

Večera

Výborná, veľmi obľúbená turecká špecialita z maličkých rybičiek....

prazdny

Bryndziarik

Bezmäsité jedlá

Výborná chuťovka z tradičných surovín. Dnes ju pre nás pripravili Ján Chalúpka a Jozef Mak.

prazdny

Pečený pstruh „Jugo“

Hlavné jedlá

Jednoduchý recept so základnými „vychytávkami “, inšpirovaný mediteránnou kuchyňou a neschopnosťou kuchárov v reštauračných zariadeniach...

prazdny

Kačacie prsia s batatovo-mrkvovým pyré a pečenou cviklou

Hlavné jedlá

Jednoduché, rýchle a chutné jedlo. Okrem toho tieto jesenné farby na tanieri mám veľmi rada....

prazdny

Köfte (turecké fašírky)

Hovädzie mäso

Köfte je jedno z najobľúbenejších a najjednoduchších jedál tureckej kuchyne....

prazdny

Bezlepkové lokše

Bezmäsité jedlá

Uvarené zemiaky nastrúhame alebo pretlačíme najemno. Pridáme soľ, vajce a časť z pripravenej Bakery mix....

prazdny

Krkovička s hubami zapečená pod syrom

Bravčové mäso

Ani som nemala v pláne to sem dávať, ale keďže huby rastú ako divé, možno niekoho inšpirujem, ak už nevie, čo s nimi....

prazdny

Tousty s kuřecím masem

Kuracie mäso

Na oleji opečeme naklepané, osolené a opepřené nakrájené maso. Plátky toustového chleba opečeme, potřeme...

prazdny

Hliva kotúčová – kráľovské trúby s vajíčkami

Bezmäsité jedlá

Slovenské čerstvé tu nenájdem. Siahol som po „kúpenských umelých“ kráľovských trúbach (hliva kotúčová, Pleurotus eryngii)....

prazdny

Pohankové lívance

Bezmäsité jedlá

Do mísy nalijeme podmáslí (cmar, pozn. red. ), přidáme sůl a postupně přidáváme ostatní...

prazdny

Džatky

Hlavné jedlá

V tomto videu nám Andrej Syč, sous-chef v reštaurácii Slávia v Košiciach, spolu s...

prazdny

Opečená kačacina a parenicou plnený kačací krk

Hlavné jedlá

Nedeľný obed s kačacinou a plnenou kožou z kačacieho krku. Na plnku som použila parenicu.