Čína s kuracím mäskom
Foto: frommykitchendotcom
Výborný obed pre celú rodinu.
Zdroj: Instagram @frommykitchendotcom
Postup
-
1
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na polmesiačiky, šampiňóny na väčšie kúsky, mrkvu a papriku na tenké pásiky, cesnak na plátky (nepretláčame).
- 2
Mäso osolíme, okoreníme, obalíme v Solamyle a na troche oleja v hlbšej panvici opražíme do zlatista. Vyberieme z panvice a vo výpeku opečieme šampiňóny (asi minútu). Pridáme mrkvu, papriku, cibuľu, cesnak, arašidy a hrsť šampiňónov. Pár minút všetko spolu opekáme, pridáme sójovú omáčku.
- 3
Potom pridáme späť mäso a zalejeme vo vode rozmiešanou 1,5 PL Solamylu a necháme prevrieť a zhustnúť.
- 4
Keď zmes odstavíme, pridáme na krúžky nakrájanú zelenú časť mladej cibuľky. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.
Tiež kuracie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu