Čína s kuracím mäskom
	                                    Výborný obed pre celú rodinu. 
Zdroj: Instagram @frommykitchendotcom	                                
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na polmesiačiky, šampiňóny na väčšie kúsky, mrkvu a papriku na tenké pásiky, cesnak na plátky (nepretláčame).
- 2
 Mäso osolíme, okoreníme, obalíme v Solamyle a na troche oleja v hlbšej panvici opražíme do zlatista. Vyberieme z panvice a vo výpeku opečieme šampiňóny (asi minútu). Pridáme mrkvu, papriku, cibuľu, cesnak, arašidy a hrsť šampiňónov. Pár minút všetko spolu opekáme, pridáme sójovú omáčku.
- 3
 Potom pridáme späť mäso a zalejeme vo vode rozmiešanou 1,5 PL Solamylu a necháme prevrieť a zhustnúť.
- 4
 Keď zmes odstavíme, pridáme na krúžky nakrájanú zelenú časť mladej cibuľky. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.
Tiež kuracie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






 


Diskusia k receptu