Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarHaji 20. marca 2017 o 20:15

    Bezvadný recept, určitě vyzkouším! Nádherná klobása, nemá jedinou chybičku, stejně jako celý recept. Jakmile seženu patřičně důstojnou klobásu, jdu do toho! Díky za inspiraci, milá @Miskam !
    @zareaguj
  • danda3 - fotkaDanda3 20. marca 2017 o 21:05

    Jedlá z jedného hrnca mám veľmi rada, minimum riadu a pritom sýte a chutné jedlo, už len krajec domáceho chlebíka a lyžica.
    @zareaguj
  • alena45 - fotkaAlena45 20. marca 2017 o 21:35

    v redšej verzii robím takúto polievku, a len do tejto polievky si pridávam hrozienka, ktoré som zavárala spolu s chilli papričkami, tie mi ju vždy dochutia na umamu chuť.
    @zareaguj
  • salinka - fotkaSalinka 22. marca 2017 o 21:00

    Taketo lubim a obrazok c. 3 mi asi neda spat:-)
    @zareaguj
  • monty469 - fotkaMonty469 23. marca 2017 o 08:27

    Jedlá z jedného hrnca sú veľmi vďačné a toto tvoje musí byť super
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarLizatko 1. apríla 2017 o 18:22

    Vyzera to užasne, tiež si ukladam recept, strukoviny a všetko z nich milujeme, ale penu z nich veru nikdy neodstraňujem. Z akeho dôvodu?
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist