
Koložvárska kapusta podľa mňa
U nás už od dávna nazývaná ako skladaná. Variantov na jej technológiu je veľa. V...

Zapekaná cuketa s mäsom a mrkvou
Jednoduché letné jedlo v kombinácii s mletým mäsom a mrkvou.

Bravčové pliecko na čerstvých hubách so zeleninovou ryžou
Huby, čo nesušíme, používame na varenie. A teraz sa vždy niečo nájde...

Belehradský bravčový plátok
Ako inak počas letnej sezóny mäso s použitím papriky a paradajok.

Cuketové lasagne
V tomto recepte nahrádzam lasagne cuketami, najlepšie je využiť ešte mladé cuketky...

Bravčové výpečky na cibuli, horčici a mede
Ak natrafíte u mäsiara na pekný prerastený bôčik, doporučujem tento recept, je trocha zdĺhavý čo sa týka pečenia, ale výsledok stojí za to....

Balkánske čufty podľa Nikitu Slováka
Známy slovenský režisér a libretista Nikita Slovák pripravil pre nás jedlo plné chutí.

Zavíjaná kapusta
Tradičné jedlo regionálnej východniarskej kuchyne, ktoré sa región od regiónu líši menšími modifikáciami.

Cuketové placky s bravčovými kúskami
Mäso nakrájame na rezance alebo kocky. Dáme ho na rozohriaty olej a sprudka opečieme. Keď...

Bravčové stehno na čerstvých modrákoch
Bravčové stehne narežeme na plátky. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a naklepeme. Naklepané plátky...

Fazuľový guláš „internacionál“
Pred niekoľkými rokmi som tu prezentoval recept víťazov súťaže „Novohradský kotlík“. V komentároch zaznelo, že...

Údené mäso v kapustovom cestíčku so zemiakovým šalátom
V tomto videu nájdete skutočne jednoduchý recept, ktorý zaujímavo obohatí váš stôl.

Pochúťkové karé podľa kolegyne
Manželka kuchtila, vraj recept od kolegyne. Pozoroval som ju a po ochutnaní som musel uznať,...

Bravčové kotlety s jablkovým pyré
Bravčové kotlety z plemena prasiat Duroc, ktoré bolo pôvodne vyšľachtené v USA.

Šunka so sušeným ovocím bez marinády
Originálny a jednoduchý recept na prípravu šunky, ktorý si vo vašej kuchárskej knihe určite nájde miesto....

Bravčové pliecko na znojemský spôsob
Recept som našiel na stránke masodomov.sk, tak som sa rozhodol že ho vyskúšam. Pôvodne sa mäso dusí klasicky na sporáku, ja som zvolil pomalý hrniec....

Tlačenkový šalát podľa ČSN
Tento šalát som robil už dávnejšie, našťastie sa mi zachovalo pár fotiek, tak som sa rozhodol s Vami o recept podeliť....

Zelný prejt z kysaného zelí
Zelný prejt z kysaného zelí je další z mnoha receptů, při kterém lze elegantně zužitkovat zbylé dušené kysané zelí. Pokrm je velmi sytý a chutný....

Bravčové koleno na pive
Bravčové koleno prešpikujeme kúskami cesnaku. Vložíme do hrnca, zalejeme litrom piva. Pridáme očistenú mrkvu,...

Plnené kapustné listy
Turkom ďakujeme za krásu našich žien a sarmu. Bola to náhoda, že sultán...

Bravčová panenka so zemiakmi s bryndzou
Mäso odblaníme, narežeme na pekné valčeky. Osolíme, okoreníme nahrubo mletým korením, jemne natrieme roztlačeným...

Grécke mäsové guľky - Soutzoukakia
Výborné jedlo, ktoré vás navnadí na letnú dovolenku :-)) Recept je podľa Yasmin Khan z knihy...

Pomaly pečená marinovaná krkovička
Veľmi chutné a mäkké pečené bravčové mäso. Najviac práce zaberie príprava marinády, potom sa mäso...