Foto: ferno
4-5
porcie
porcie
Postup
-
1
Na masti osmažíme na drobno nakrájanú cibuľu. Pridáme nakrájanú slaninu a po chvíli aj nasekaný cesnak a na kocky nakrájané mäso. Osolíme a okoreníme.
- 2
Keď sa mäso zatiahne, pridáme mletú červenú papriku a nakrájané šampiňóny. Premiešame a podusíme.
- 3
Pridáme rajčinový pretlak, vývar a červené víno. Dodusíme domäkka.
- 4
Pred koncom pridáme nastrúhané uhorky a nakrájanú papriku. A dochutíme.
- 5
Ako prílohu som použil tarhoňu.
Tiež bravčové mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu