4-5
porcie
porcie
Suroviny
600 g |
|
100 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
150 g |
|
2-3 ks |
|
500 ml |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 ks |
|
100 ml |
|
1 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na masti osmažíme na drobno nakrájanú cibuľu. Pridáme nakrájanú slaninu a po chvíli aj nasekaný cesnak a na kocky nakrájané mäso. Osolíme a okoreníme.
- 2
Keď sa mäso zatiahne, pridáme mletú červenú papriku a nakrájané šampiňóny. Premiešame a podusíme.
- 3
Pridáme rajčinový pretlak, vývar a červené víno. Dodusíme domäkka.
- 4
Pred koncom pridáme nastrúhané uhorky a nakrájanú papriku. A dochutíme.
- 5
Ako prílohu som použil tarhoňu.
Tiež bravčové mäso:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu