Foto: strigus
Základ je mať doma čínsku kapustu a pór, ostatné suroviny sú úplne ľubovolné..
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Suroviny nakrájame, prípadné nastrúhame, nie celkom na drobno. Použijeme všetko, čo by sa chuťou mohlo hodiť a potrebujeme toho zbaviť chladničku :) a jemne premiešame.
- 2
Zmiešame kyslú smotanu s majonézou, kto ako ľúbi (ja zvyknem na 250 ml smotanu dať 2 PL majonézy), ochutíme (soľ, korenia..) a vmiešame do šalátu. Stačí menej, aby bol šalát "polosuchý", pretože zeleninka pustí veľa svojej šťavy.
- 3
Šalátik je vynikajúci čistý, s hriankou, ako príloha.. nakoniec, koľko ľudí, toľko chutí :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a @jezibabka1 , nie len tak nadarmo som "strigus" :)))