Torta s tvarohom a ovocím

mamina2 - fotkamamina2, 6. augusta 2010
Torta s tvarohom a ovocím
Foto: mamina2

k tomuto receptu som sa dostala ked som si sama robievala doma tvaroh a mala som ho vela, vtedy som zhanala vsetko mozne kde Zobraziť celý popisk tomuto receptu som sa dostala ked som si sama robievala doma tvaroh a mala som ho vela, vtedy som zhanala vsetko mozne kde je tvaroh a tato torta mala velmi velky uspech u deti aj u ostatnych :)

5
porcií
50 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

cesto :
4 ks
2 PL
4 PL
4 PL
1 baliček
Krém :
250 g
80 g
125 g
1 balicek
2 baličky




Postup

  1. 1

    žltky s cukrom a vodou vymiešame do penista, postupne pridame muku a kypr. prašok. vmiešame opatrne tuhy sneh dame do vymastenej formy a dame piect.

  2. 2

    Zatial si zmiešame tvaroh s maslom do hladka pridame praškovy cukor s vanilkovym a este dokladne zamiesame. potom ho natrieme na vychladnute cesto a zarovname.

  3. 3

    navrch poukladame všakovake ovocie podla sezony, ja som davala ananas jahody a cucoriedky a odporucam :) pripravime si zelatinu bud podla navodu na sacku alebo zo stav a zlateho klasu. postupne ju pomaly lejeme na ovocie a kazdu vrstvičku nechame trošku stuhnut. tortu dame do chladu odležat . dobru chut

Diskusia k receptu

zdezda
Výborný a zdravý zákusok :-))), páči sa mi jednoduchá príprava aj tvoje foto :-), si šikovná !
zdezda
Ozaj, vitaj medzi nami, varechármi, to bábo je milé, je Tvoje ?
mamina2
dakujem za privitanie. ano je moje to je moja dcera sofia ,moje mladsie dieta :) este ma o rok starsieho braceka, to je taky maly jedak a pomocnik pri vareni :) citim sa tu velmi dobre :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia