Hubárove raňajky

jody - fotkajody, 1. septembra 2010
Hubárove raňajky
Foto: jody

Využite hotové veci z predošlého dňa a šup šup do lesa na ďalší ulovok... :-)

10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Zemiaky uvarené z predošlého dňa nakrájame na menšie kúsky. Hríby tiež predošlý deň udusené na cibuľke zmiešame so zemiakmi a ostatnými surovinami, okrem syra. Zmes má byť riedka, na omeletu.

    Hubárove raňajky - obrázok 1
  2. 2

    V panvici poriadne rozohrejeme olej. Nalejeme zmes a stíšime plyn. Prikryjeme. Keď je spodná strana upečená, obrátime pomocou dvoch veľkých tanierov (na tých potom aj podávame). Dopečieme druhú stranu, pokladieme plátkami syra a servírujeme. Dobrú chuť.

    Hubárove raňajky - obrázok 2
  3. 3

    A potom utekáme do lesa fotiť takéto nádhery:

    Hubárove raňajky - obrázok 3

Diskusia k receptu

marienka44
Pokial viem, huby sa nemaju zohrievat, je to skodlive a moze to vyvolat zazivacie potiaze.
jody
Nuž, nevyvolalo. Ani tie v kapustnici nezohrievaš, Marienka?
bozulka
Marienka,zohievanie hríbov nieje škodlivé,ale musíš ich chrániť v chladničke.Ja tak robievam roky a nikdy sme nemali žiadny problém.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia