
Kaša z ovsených vločiek s kokosom a banánom
Večer nachystáte a ráno si užívate tú úžasne lahodnú chuť.

Tekvicové ratatouille
Takto pripravenú tekvicu môžete podávať ako prílohu napríklad k dusenému hovädziemu mäsu.

Zemiaková tortilla s chorizom
Tortilla chutí výborne čerstvá, ale aj na druhý deň studená ako tapas alebo desiata.

Pistáciový cheesecake s pudingom
Tento pistáciový cheesecake zvykne televízna moderátorka Simona Frantová pripravovať na rodinné oslavy.

Kaša z quinoových vločiek s tekvicovými semienkami a kivi
Vločky z quinoy majú zaujímavú orieškovú chuť, a tak sme ich podporili mletými orieškami a tekvicovými semienkami....

Bravčové stehno zapekané pod plátkami zemiakov
Aj z obyčajných surovín je možné vyčarovať skutočné delikatesy, z ktorých vám bude blažene na duši....

Krémové kuracie prsia s hubami a smotanou
Hydinové mäso dusené v smotane je jemné a šťavnaté. Zmes húb a chrumkavé mandle dotvoria zaujímavú...

Zemiakovo–pórová polievka
Podávajte s opečenou bagetou alebo krutónmi – doplnia jemný krém a urobia polievku sýtejšou.

Šúľance s mletým mäsom a ružičkovým kelom
Vydržte tú vôňu pečených zemiakov, nezjedzte ich a použite ich na prípravu týchto šúľancov....

Kaša z chia semienok s čokoládou a ovocím
Chia semienka sa po chvíľke namáčania obalia výživným rôsolom....

Cibuľová polievka s tymianom
Cibuľa získa pečením v rúre sladkastú chuť a zároveň zmäkne. Potom stačí pridať už len dobrý...

Cviklový quiche zo syrového cesta
Na cesto do robota s nožmi dáme preosiatu múku, soľ, nastrúhané maslo, nastrúhaný syr...

Gratinované zemiaky s cibuľou
Na úžasnú lahôdku voňajúcu Francúzskom vám postačí niekoľko bežne dostupných surovín. Smotana s cibuľou urobia zázraky....

Polievka z restovanej mrkvy
Mrkvu ošúpeme a nastrúhame. Cesnak tiež ošúpeme a nakrájame na plátky. V panvici zohrejeme olej,...

Tekvica pečená na cíceri s paradajkami
Ak použijete mladú hokkaido tekvicu, nemusíte ju šúpať, šupka počas pečenia zmäkne a dodá jedlu...

Krémový syr z gréckeho jogurtu
Krémový syr z jogurtu zbaveného prebytočnej tekutiny sa v kulinárskom svete nazýva labne....