![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Farfalle s kuracími prsami a so smotanou
Na rozdiel od mojich predkov po meči som sa „nepochlapil“....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ostrá gulášová polievka
Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu a cesnak ošúpeme. Cibuľu pokrájame na kolieska, cesnak pretlačíme. Ošúpeme zemiaky, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Gnocchi s mäsovo-zeleninovou omáčkou
Tento recept som zas jedla prvý krát už dávno. nepamätám si , len som...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pikantná rybacia zmes
Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Segedín
Na oleji si speníme cibuľu a cesnak, kde potom pridáme červené papriky sušené, umyté mäso,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Soté podľa mňa:)
to to jedlo pripravujem ked nemam vela casu na varenie je rychlo hotove a nam velmi chuti:)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zeleninová tofu panvička
Improvizácia na obed :) Množstvá sú prevažne orientačné, každý nech si zvolí pomery, aké chce....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Segedínský guláš
Pliecko nakrájame na kocky, cibuľu nadrobno. V tlakovom hrnci rozohrejeme bravčovú masť, na nej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Soté so zemiakovou plackou
Chutné a zaujímavá kombinácia, na placky tu už sú recepty tak ho nepíšem.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Francúzska roštenka
Vykostenú roštenku očistíme, nakrájame na plátky, naklepeme z oboch strán na tenko a posolíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Gnocchi s kuracími pečienkami
Pravé talianske gnocchi s výraznými chuťami paradajok, cesnaku a kuracích pečienok.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špenátový hovädzí perkelt z rúry
Výborné ľahké jedlo, ktoré si pripravíte bezprácne v rúre :-) K tomu si zvolíte už len...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jelenie plece na znojemský spôsob
Dostala som pekné jelenie mäso. Máme radi mäso s omáčkou, tak som ho pripravila na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Farebná fúzia
Rýchlo a dobre sa najesť. Táto podmienka bola dnes z mojej strany splnená. Viac na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ryža so zeleninovým karí
Hľadáte recept, v ktorom sa snúbi čerstvosť zeleniny s obklopujúcou vôňou korenia a to všetko v...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pyré z mungo fazuliek
Mungo fazuľky prepláchneme v studenej vode, uvaríme v slanej vode cca 40 min. Na oleji si...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Králičie chrbáty marinované čiernym pivom
Na dostatok čerstvej „králičiny“ sa, na šťastie, od istého času sťažovať nemôžeme. Ako...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hovädzie mäso na sušených slivkách
tento recept mám od svojho spolupracovníka a je to fajn recept už som ho jedol
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paradajková omáčka so slivkovým lekvárom
Paradajkové alebo tomatové omáčky sú v nespočetnom množstve. Ja pridám svoju obľúbenú, ktorú varievam dlhé...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Guláš z kapra
Cibuľu posekáme, papriky rozpolíme, zbavíme semien a nakrájame na rezance. Zeler nakrájame na kocky,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Dusené huby s paradajkami
Čerstvé huby očistíme, nakrájame na hrubšie plátky a opražíme v rozpálenom oleji.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hovädzina s feniklom a cestovinou fusilli
Večer si dáme mäso do "pácu", ktorý sa bude skladať z horčice, soli, korenia...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Králik na korení
Králika rozdelíme na 8 porcií, zalejeme ich červeným vínom, octom a korením a necháme ich...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zeleninové kuracie prsia s tofu
Mäso opražíme na tuku, pridáme šampiňóny so slaným nálevom, kocku bujónu a rajčinový pretlak...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Závitky z panenky s hlivou a olivami
Bravčovú panenku rozkrojíme, naklepeme a osolíme. Nadrobno pokrájanú cibuľku urestujeme na oleji, pridáme hlivu ustricovú,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hash browns z kvaky
Hash browns su vlastne nastruhane a osmazene zemiaky. @2010 ich uz popisal na vareche podrobnejsie....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Baranie kolienko cesnakom a rozmarínom
Kolienko najprv marinujeme, pričom marinádu vytvoríme z rozdrveného cesnaku, soli, oleja a rozmarínu...