Veľmi rýchle..
Suroviny
4 ks |
|
200 g |
|
200 g |
|
1 bal. |
|
1 dcl |
|
1 dcl |
|
Plnka: | |
200-250 ml |
|
1 ks |
|
1 plechovka |
|
Plnka 2: | |
200-250 ml |
|
1 bal. |
|
1 bal. |
|
|
Postup
-
1
Ak niekto chce, nemusí si korpus pripravovať doma, ale kúpiť. Vtedy to je naozaj rýchle.
- 2
Piškóta: Žítky a cukor vyšľaháme do penista pridáme olej a vodu a ďalej chvíľu šľaháme, z bielkov urobíme tuhý sneh. Vyšľahanú penu zo žítkov vlievame do snehu a zároveň pridávame aj múku zmiešanú s práškom do pečiva. Vylejeme do vymastenej väčšej tortovej formy a pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C.
- 3
Plnka: Do uzatvárateľnej nádoby si dáme šľahačku, puding bez varenia a ovocie. Uzavrieme a trasieme dovtedy kým sa masa v nádobe prestane hýbať. Keď korpus vychladne, natrieme túto masu naň.
- 4
Plnka 2: Vyšľaháme šľahačku so stužovačom a vanilkovým cukrom a natrieme na prvú masu a posypeme grankom alebo nastrúhanou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu