Veľmi rýchle..
Suroviny
| 4 ks |
|
| 200 g |
|
| 200 g |
|
| 1 bal. |
|
| 1 dcl |
|
| 1 dcl |
|
| Plnka: | |
| 200-250 ml |
|
| 1 ks |
|
| 1 plechovka |
|
| Plnka 2: | |
| 200-250 ml |
|
| 1 bal. |
|
| 1 bal. |
|
|
|
|
Postup
-
1
Ak niekto chce, nemusí si korpus pripravovať doma, ale kúpiť. Vtedy to je naozaj rýchle.
- 2
Piškóta: Žítky a cukor vyšľaháme do penista pridáme olej a vodu a ďalej chvíľu šľaháme, z bielkov urobíme tuhý sneh. Vyšľahanú penu zo žítkov vlievame do snehu a zároveň pridávame aj múku zmiešanú s práškom do pečiva. Vylejeme do vymastenej väčšej tortovej formy a pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C.
- 3
Plnka: Do uzatvárateľnej nádoby si dáme šľahačku, puding bez varenia a ovocie. Uzavrieme a trasieme dovtedy kým sa masa v nádobe prestane hýbať. Keď korpus vychladne, natrieme túto masu naň.
- 4
Plnka 2: Vyšľaháme šľahačku so stužovačom a vanilkovým cukrom a natrieme na prvú masu a posypeme grankom alebo nastrúhanou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu