Šťavnatá bublanina

ailuj82 - fotkaailuj82, 20. júna 2016
Šťavnatá bublanina
Foto: ailuj82

Rýchla, jednoduchá, cesto vhodné aj na muffiny...

30
porcií
10 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

2 hrnčeky
2 hrnčeky
2 hrnčeky
1/2 hrnčeka
2 ks
1 ks
1 bal
250 g
 na potretie plechu




Postup

  1. 1

    Vajcia vyšľaháme s cukrom, postupne prilievame olej. Pridáme mascarpone, mlieko a ostatné suroviny okrem ovocia.

  2. 2

    Plech vytrieme maslom a cesto rovnomerne vylejeme. Na vrch uložíme ovocie (jahody, maliny, čerešne, ribezle...).

  3. 3

    Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C 20-30 min.

Diskusia k receptu

ancicka
veru vdačný a rýchly a nikdy nesklame s každým druhom ovocia.
sidlo
nie tam chyba? naozaj tolko mlieka? ja som dala len jeden hrncek mlieka a aj tak sa mi zdalo cesto riedke..
bobicka
Recept nie je urcite ok. Bud viac muky alebo menej mlieka... Cukru by tiez bolo dobre ubrat. Toto je vysledok PRESNE podla receptu






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia