prazdny

České halušky

Hlavné jedlá

Takéto halušky som dostal v Brne... mám rád to mesto

prazdny

„Kokošky“ - šúľance

Bezmäsité jedlá

Tento recept som sa naučila od mojej babky ktorá mi ho poradila na popolcovú stredu.

prazdny

Causa de Camarones

Hlavné jedlá

Na mäkko uvarené zemiaky nakrájame na kocky a pretlačíme ich. Pridáme žlté papričky, soľ, čierne korenie a...

prazdny

Pošírované mäsové guľky v paradajkovej omáčke so zemiakovým pyré

Hlavné jedlá

Tento recept je môj obľúbený. Je to rýchly a chutný obed alebo večera.

prazdny

Cestoviny so sladkou tekvicovou omáčkou :)

Cestoviny

Tekvicu pokrájame na malé kocky. dáme do hrnca, pridáme pomarančovú a citrónovú šťavu aj s...

prazdny

Marhulovo-ríbezľové (srdiečkové) mafiny

Koláče

Recept výjde približne na 8 mafínov v košíčku a 5 srdiečkových mafínov, podľa toho v akých...

prazdny

Hovädzia chrenová roláda

Hovädzie mäso

tento recept mám od sestry

prazdny

Sterilizované feferónky s hrozienkami

Nátierky

Feferonky, celé papriky a očistený cesnak pomelieme. Pridáme ostatné suroviny a varíme od bodu zovretia...

prazdny

Sladký veniec

Dezerty

Dnes som mala chuť trochu experimenovať, a tak som na internete našla zopár receptov, ktoré...

prazdny

Zeleninový tanier

Hlavné jedlá

Rascu, feferónku a muškátový orech rozdrvíme na prášok a opražíme na oleji spolu s čili, ...

prazdny

Jablká pod sklom

Dezerty

Tentoraz je to recept za studena hodí sa pre hostí k dobrému vínu.

prazdny

Králik v chrenovej omáčke

Hlavné jedlá

ďalší z týchto receptov

prazdny

Okrúhly ovocný višňovo-melonovo-jablkový koláč

Koláče

Ovocné koláče máme radi a hlavne v letnej sezone, keď na záhrade je vžy niečo ovocné...

prazdny

Bravčová panenka s tmavými ringlotami

Bravčové mäso

Históra kucháskeho umenia nás už z dávej minulosti dostatočne informuje, že muži sa za šporákom nestratia....

prazdny

Vaječné karbonátky

Bezmäsité jedlá

Na panvici speníme na oleji PL hladkej múky, prilejeme polovicu mlieka, zamiešame, dolejeme zvyšok...

prazdny

Brokolicový šalát s plátkom lososa

Hlavné jedlá

Veľmi dlho som sa nevedel dostať na chuť brokolice, až zvíťazil ten najjednoduchší variant. Uvarená...

prazdny

Jahňací hrebienok v rímskom hrnci

skúsil som jahňacinu v rímskom hrnci a je to fakt šťavnaté a veľmi chutné a vyžaduje si...

prazdny

Fit- cheesecake

Koláče

Chutná, nie až tak presladká a osviežujúca tortička. Zdravší spôsob slavného dezertu, ktorý sa...

prazdny

Chlebík

Chlieb

Už niekoľko rokov ma láka upiecť rodine dobrý chlebík. vyskúšala som množstvo receptov aj dobrých rád,...

prazdny

Ružičkový kel s prosciuttom

Večera

Ružičkový kel som úspešne pestoval na zložitej pôde „slávnej“ košickej Furče....

prazdny

Kuracie prsia so zeleninou

Kuracie mäso

aj tento mám od sestry

prazdny

Pasta s pečeňou a šampiňónmi

Cestoviny

Maslo roztopíme v panvici a do sklovita na ňom opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a šunku, pridáme...

prazdny

Givec

Bezmäsité jedlá

Toto jedlo mam velmin rada a casto ho robim hlavne v lete ala da sa jest hocikedy...

prazdny

Syrové guľôčky s bedľou

Bezmäsité jedlá

Huby uvaríme v octe alebo sladkokyslom náleve, scedíme a nadrobno posekáme. Papriky, petržlenovú vňať...

prazdny

Polievočka z bruška tekvice

Bezmäsité jedlá

Ak si šporovlivá gazdinka, nevyhodíš bruško tekvice, ale urobíš z neho chutnú polievočku.

prazdny

Daddy´s cookies cake

Dezerty

Tatino moc nie je na plnkové koláče, ale narodeninová torta musí byť! K jej zhotoveniu som...

prazdny

Melónový šalát

Bezmäsité jedlá

Komerčný recept <br /> Šaláty sú ľahkým obedom, ktorý osvieži a nezaťaží telo, a preto sú...

prazdny

Zelené slávky so šafranovým krémom

Hlavné jedlá

Kvalita, zdravie a zážitok – to je filozofia, podľa ktorej varíme. Z jednoduchých čerstvých surovín sa snažíme šetrným spôsobom pripraviť chuťovo vyvážené,...

prazdny

Delikatesná mrkvovo-hrušková krémová polievka

Večera

Netradičná kombinácia surovín, ale výborná chuť. Ak nájdete odvahu vyskúšať, určite neobanujete...

prazdny

Perkelt z kapra

Hlavné jedlá

Kapra najskôr očistíme, vypitveme, rozkrojíme na polovice, osolíme a hlavu s plutvami odsekneme.