Dubáková nátierka

mimamuska - fotkamimamuska, 29. augusta 2010

recept sme počuli v rádií a manžel ho trošku vylepšil .-))

4-5
porcie
25 minút
príprava
18 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 ks
10 g
1 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Na masle podusíme cibuľku s nakrájanými, očistenými dubákmi cca 15min. Potom pridáme nakrajanú salámu a ešte podusíme asi minutu. Pridáme trošku korenia, soli a vytlačíme do zmesi bambino. Premiešame a hotovú nátierku necháme vychladnúť. Prajeme Vám dobrú chuť.

Diskusia k receptu

garanco
Zaujímavá kombinácia, ja by som salámu vynechala. Čerstvé dubáky síce nemám, ale dobrí ľudia mi venovali mrazené, tak nátierku urobím
benko
Mám iba suchohríby hnedé. Možno by boli tiež vhodné. Ďakujem za nápad. Vyskúšam.
mimamuska
no veď s tou salámou sme si to vylepšili mi, lebo máme radi štipľavé jedlá :-)))
mimamuska
no neviem, iné hríby sme ešte neskúšali, ale keď budú vyskúšame aj mi :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia