Foto: sedita
Tento recept je určený hlavne pre zdravie, jedlo je ľahké a dobre padne v horúcom letnom dovolenkovom období. Pochádza zo Zobraziť celý popisTento recept je určený hlavne pre zdravie, jedlo je ľahké a dobre padne v horúcom letnom dovolenkovom období. Pochádza zo stredomorskej kuchyne, ale pripraviť si ho môžeme aj u nás. Príprava je rýchla a jednoduchá, preto som si recept obľúbila.
porcie
príprava
Postup
-
1
Najprv si pripravíme tuniakový cottage cheese. Zmiešame cottage cheese s tuniakom a na plátky nakrájaným pórom. Ochutíme ochucovadlom Podravka-Stredomorie. Všetko zľahka premiešame a necháme 10 minút odstáť, aby sa prepojili chute. Na dno taniera položíme pár listov ľadového šalátu, ktorý pokvapkáme citrónovou šťavou. Na jednu stranu taniera naložíme kôpku tvarohu s tuniakom, druhú stranu ozdobíme cherry paradajkami a čiernymi olivami. Podávame s celozrnným pečivom. Dobrú chuť!
skusim ale bez podravky, mam radsej malo ochutene veci