Zemiakové rezne plnené kelom

bobo1 - fotkabobo1, 1. júla 2012
4
porcie
60 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
200 g
80 g
2 ks
4 väčšie ks




Postup

  1. 1

    Umyté zemiaky uvaríme,ošúpeme popučíme,pridáme múku soľ vajce a spracujeme na cesto.Rozdelíme ho na osem kúskov a roztlačíme na placky plníme kelovou plnkou, štyri a ostatnými zakrieme sformujeme na rezne a vyprážame.

  2. 2

    Plnka:Na oleji speníme pokrájanú cibuľu,pridáme očistené,umyté posekané hríby,soľ korenie podlejeme trochou vody a dusíme.K uduseným hríbom pridáme uvarený posekaný kel vajce a spolu ešte podusíme.

  3. 3

    Môžeme podávať k prívarkom(fazuľový apd.)

Diskusia k receptu

jody
Tak toto sa mi veľmi páči, určite skúsim, :-)
alena45
zaujímavé, už dávno som robila kuraciu roládu plnenú kelom, ten som ale podusila na cesnaku. Škoda, že vtedy nebola Varecha, už si to presne nepamätám, ale bolo to dobré. Teraz by som si to zdokumentovala. Ale ten nápad so zemiakovým cestom je originálny, robievam zemiakové cesto často, lebo ho robím zo zvyškov z pyré, potom je to raz-dva. Pridávaš zaujímavé recepty, teším sa.
renado
hľadám recepty podla delenej stravy a tento recept tam nepatrí




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia