Baklažánová rolka so smotanovo-orechovou plnkou
Alan Džioev
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 3. mája 2018
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 3. mája 2018

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Baklažán po dĺžke nakrájame na tenké plátky. Osolíme a okoreníme.
- 2
Rozohrejeme trochu oleja na panvici a plátky z oboch strán opražíme, aby zmäkli.
- 3
Nasekané vlašské orechy, nasekanú koriandrovú vňať a pretlačené strúčiky cesnaku rozmiešame v smotane. Osolíme a okoreníme, pridáme zrnká granátového jablka, dochutíme bylinkami a premiešame. Plátky baklažánu naplníme zmesou a zrolujeme.
Tiež plnený baklažán:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu