Kokosové toliare

redakcia - fotkaredakcia, 11. decembra 2009
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
300 g
200 g
100 g
150 g




Postup

  1. 1

    Kokos opražíme na panvici bez tuku doružova a necháme ho vychladnúť. Z múky, cukru, masla, žĺtka a 100 g kokosu vymiešame cesto. Vytvoríme z neho valčeky s priemerom asi 3 cm a dáme ich na 2 hodiny stuhnúť.

  2. 2

    Potom valčeky nakrájame na tenšie plátky. Ukladáme ich na papier na pečenie a pečieme v stredne vyhriatej rúre asi 10 minút. Hotové kolieska potrieme rozpustenou polevou a posypeme zvyšným kokosom.

  3. 3

    Dáme stuhnúť do chladu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia