Ovocné sushi maky

vcielka11 - bez fotkyvcielka11, 17. augusta 2012
6
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

1 hrncek
1 hrncek
1 hrncek
1oo g
50 g
5 ks




Postup

  1. 1

    Ryžu si premiejeme pod tečucou vodou .Dame do hrnca spolu z mliekom a smotanou , štipkou soli a varime do mäkka .Este do teplej pridáme bielu čokoládu ktorá sa nám rozpusti .Zmes nechame vychladnut na izbovú teplotu .Medzi tým si pripravíme potravinársku fóliu a taktiež si nakrájame slivky na plátky . Následne ryžu rozotrieme na foliu do tvaru obdĺžnika navrstvíme ovocie do jedneho radu 10 cm od okraja a mozeme stocit do tvaru rolky .Okraje zatočime a dáme chladiť na 2 hodiny a podávame .

Diskusia k receptu

martamm
Škoda, že si nepridala fotku, strašne by som bola zvedavá, ako to vyzerá. Ryžu ja môžem a tento spôsob prípravy ma zaujal. Môžem to urobiť aj z naturálnej ryže?
mracik9
mňam,minulý týždeň sme robili sushi z lososom,ale toto si určite skúsim
evanaaa
A iste po ochladení treba nakrájať. Ešte by som aj jeden koniec namočila do tmavej čokolády. Ale aj takto to bude výborné.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia