
Hashweh s koreneným jahňacím mäsom
Hašve je stálicou levantských hostín a určite si získa veľa ľudí....

Krúpové fašírky s mangoldom
Možno je toto pre niekoho zvláštne jedlo, ale je veľmi dobré....

Šalát z čínskej kapusty so zemiakovou slamou
Čínsku kapustu vysievam každý rok, keď vyberiem cibuľu a uvoľní sa mi pôda, teda v júli....

Burger s tuniakom
Môžete použiť aj iný druh ryby, napríklad mečiara, fantázii sa medze nekladú....

Pečené zelené papriky
Hodí se jako chuťovka na chleba nebo ke grilovnému masu. Velmi jednoduché. Množství kolik kdo...

Domáci chlebík s kôprom v tvare kvetu
Voňavý chlebík pre milovníkov kôpru v tvare kvetu. Jednotlivé "lupene" sa ľahko oddeľujú.

Dovolenková paella s morskými plodmi
Existujú jedlá, ktoré netreba predstavovať, a paella s morskými plodmi alebo morská paella je jedným z nich, obľúbená španielska klasika....

Fazuľka s chrenom
Je sezóna fazuliek a tak ich môžeme doma pripravovať na veľa spôsobov, nielen tých klasických....
Bezlepkový hamburger
Šťavnatý hamburger v bezlepkovej žemli z našej Liana Rolls mix a s lahodným domácim dresingom od Janky...

Krémový cícer s ryžou a guľôčkami z tresky
Cícer s ryžou je klasickou kombináciou španielskej kuchyne, ktorá spája to najlepšie zo strukovín a obilnín do chutného a výživného jedla....

Batatové krokety s bezlepkovou strúhankou a rýchlym domácim kečupom
Náš dnešný recept vám príde vhod aj ako hlavné jedlo, aj ako príloha....

Domáca medová granola
Ovsené vločky dáme do sekáčika a trochu rozmixujeme. Vsypeme do misky, pridáme oriešky a mleté...

Kuriatkové rizoto
Kuriatka očistíme a orestujeme na olivovom oleji asi 5 minút. Pridáme nakrájaný cesnak, soľ, ...

Bryndzové pirohy
Zemiaky (560 g) uvaríme v šupke domäkka. Vychladnuté ošúpeme a postrúhame najemno alebo prelisujeme, odoberieme...

Banánové muffiny
Aj z obyčajných surovín sa môže stať skvelá a skutočne uspokojivá sladkosť....
Bezlepková medová torta à la Marlenka
Túto bezlepkovú medovú tortu á la Marlenka pripravila Janka zo show Pečie celé Slovensko 4...

Zdravé pralinky
Datle zalejeme horúcou vodou a necháme odstáť 30 minút. Scedíme, dáme ich do sekáčika a...

Zapečený bôb s tahini
Bôb sa kedysi v slovenskej kuchyni používal často. Potom sa vytratil, čo je škoda....

Jahodová zmrzlina v bezlepkových keksoch
Bezlepková jahodová zmrzlina u nás v lete nesmie chýbať! A keď je domáca, o to lepšie....

Cviklový quiche zo syrového cesta
Na cesto do robota s nožmi dáme preosiatu múku, soľ, nastrúhané maslo, nastrúhaný syr...

Jahodové crincles
Snažila som sa nájsť recept na jahodové crincles, no márne a tak som si upravila jeden, čo som už mala...

Horčica z cukety
Cuketu očistíme a nakrájame na kocky, dáme do hrnca, pridáme nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak...

Lístková pizza štrúdľa
Rozvaľkané cesto aj s papierom dáme do plechu zodpovedajúcej veľkosti. Cesto natierame kečupom, tatárskou omáčkou...

Kel plnený hnedou ryžou a krevetami
Všestranný a lahodný recept, ktorý spája jemnosť kelových listov so šťavnatou a voňavou náplňou....