
Nepečené karamelovo-arašidové rezy
Keď sa spoja kakaové sušienky, pudingový krém, arašidy, karamel a čokoláda, tak z toho môže vzniknúť jedine fantastický zákusok....

Studená polievka z marhúľ
Na horúce letá sú ako stvorené studené ovocné polievky – vyskúšajte marhuľovú so smotanou.

Bezlepkový likérový tart z medového cesta
Aj vy neodoláte vôni vianočného medovníka? Tak si s nami upečte tento efektný likérový tart bez lepku....

Mandľové cake pops
Sladkosť pre všetky deti, ktoré sa chcú doma zahrať na šikovných cukrárov. Recept je veľmi jednoduchý, s pečením pomôžu maminky a zdobenie už majú deti úplne vo svojich rukách....

Jemná bábovka plnená šľahačkou
Bábovka a šľahačka, to je ideálna nedeľná kombinácia, čo poviete?

Ryžové placky s kimchi a čedarom
Tieto placky sú skvelým receptom, keď vám zvýši uvarená ryža z predošlého dňa.

Smotanový gratin v tekvici
Je tisíc spôsobov, ako navariť guláš. Slovensko v nich vyniká už aj preto, že k nám nemeral dlhú...

Silvestrovské dipy
Keď je čas oslavovať, pripravte výborné dipy, do ktorých si hostia môžu namáčať pečivo, ...

Povianočný chlebík
Recepis se mi objevil mezi novinovými výstřižky z let mezi válkami, tak ho pro zajímavost předkládám...

Krupicové flameri s čerešňovou omáčkou
Z čerešní nemusíme pripraviť len chutný koláč. Deti, ale aj dospelí, budú vďační aj...

Čučoriedkové rezy s bielou čokoládou a kyslou smotanou
Vynikajúci zákusok od víťaza štvrtej série cukrárskej šou Pečie celé Slovensko, Pavla Nikova.

Tekvicová nátierka s tekvicovými, slnečnicovými a chia semienkami
Ľahko pripraviteľná a zároveň sýta nátierka je zdrojom mnohých zdravých surovín, ktoré sú dobré nielen pre...

Plnené jabĺčko s jemnou vínovou omáčkou
Jabĺčko vydlabeme, naplníme orechmi a medom a dáme piecť na 180 stupňov asi na 20 minút....

Bezlepková dvojfarebná bublanina s jahodami
Bublanina je skvelý a rýchly nápad, ako spotrebovať ovocie, ktorého máte veľa v záhradke alebo...

Horúce zimné objatie
Mlieko dame varit, pridame stipku šafránu, lyzicku škorice, 1-2 lyzicku hnedeho cukru. Privedieme...

Mangalicový chrbát so slanými egrešmi
Očistený chrbát z mangalice sprudka opečieme na tuku z mangalice. Počas opekania ochucujeme rozmarínom. Necháme...

Veľkonočný zajačik bez lepku
Viete, prečo je zajac symbolom Veľkej noci? Veľkonočné sviatky sú sviatkami ukončenia zimy a oslavy nového života. Zajac je symbolom plodnosti, ktorá sa spája v prírode s jarou, kedy všetko ožíva a množí sa....