Hráškový tanier so šunkou a s tyčinkou
Radovan Minárik
kuchár hotela Grand v Trenčíne, 14. januára 2015
kuchár hotela Grand v Trenčíne, 14. januára 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najskôr opečieme hrášok na masle, osolíme a zalejeme ho zeleninovým vývarom. Privedieme k varu. Odstavíme, pridáme mlieko aj smotanu a všetko spolu mixérom zmixujeme.
- 2
Cez jemné sitko polievku precedíme, dáme naspäť do hrnca a niekoľko minút ešte povaríme. Dosolíme podľa chuti. Prosciutto obtočíme okolo tyčiniek a ozdobíme ním tanier.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
nerozumiem dnesnemu umeniu, ani aranzerskemu, holt, asi som barbar :-)
nejako sa mi tam vludilo to "na" a trosku hlupo ta veta vyznela ... sorry ;-)