prazdny

Treska s kuracou pečeňou

Hlavné jedlá

Je to niečo ako falošná treščia pečeň. Pečeň ma tu vlastnosť, že nasaje do seba...

prazdny

Zemiakový chlebík so slnečnicou

Chlieb

Keďže cena chleba a pečiva stále rastie aj tu v Čechách a jediný chlebík, ktorý nám...

prazdny

Mini pizze

Slané chuťovky

také chutné jednohubky :)

prazdny

Citrónovo-tvarohové koláčiky

Koláče

Pôvodne to mali byť muffinky, lenže tvarom aký majú sa to tak nazvať nedá:D No na...

prazdny

Kačacie prsia s kapustovými pirohmi

Hlavné jedlá

Najskôr dáme uvariť zemiaky na zemiakové pirohy, ktoré necháme vychladiť a použijeme ich neskôr. Červenú...

prazdny

Jablká v palacinkovom ceste

Uděláme těsto na palačinky... samozdřejmě může toho být i více. Přidáme mouku, vajíčkoka, mléko a...

prazdny

Šunková torta

Bravčové mäso

Z múky, masla, žĺtka, smotany a soli zmiesime cesto, ktorým vyložíme tortovú formu....

prazdny

Tvarohové trojuholníčky

Koláče

Pri tomto zákusku som trocha za experimentovala ale stálo to za to :-) ...

prazdny

Špagety s jesennou omáčkou

Cestoviny

Komerčný recept<br />Šampiňóny, hliva aj shiitake s aromatickou omáčkou sa perfektne hodia k cestovinám a potešia...

prazdny

Jesenné raňajky

Bezmäsité jedlá

Raňajky na sychravý víkend, farebné, teplé a plné vitamínov.

prazdny

Morčacie rezne so žeruchou

Hlavné jedlá

Morčacie prsia rozdelíme na 6 rezňov. Okrajové blany narežeme a mäso naklepeme. Osolíme, pokoreníme,...

prazdny

Kuracie stehná na zelenine s jarnou cibuľkou

Kuracie mäso

Stehná umyjeme a posypeme grilovacím korením, na panvici ich na oleji opečieme, potom stehná vyberieme, prebytočný olej zlejeme,...

prazdny

Zapečené makaróny s fazuľou

Cestoviny

Makaróny uvaríme v mierne osolenej vode a scedíme ich. Fazuľu namočíme na 12 hodín do studenej vody, vodu...

prazdny

Nízkokalorická miska

Dezerty

Absolútna rýchlovka, ideálna desiata alebo olovrant.

prazdny

Koláčiky s čokoládovým krémom

Koláče

V mise zmiešame sypké suroviny - múku so soľou, kypriacim práškom a cukrom. Do mlieka...

prazdny

Tvarohovo-jogurtová pena na piškóte s mangovým pyré

Torty

Tvaroh a jogurt zmiešame, pridáme cukor a vyšľahanú šľahačku. Dva plátky želatíny dáme napučať do vody....

prazdny

Slniečko v tanieri

Bezmäsité jedlá

Tekvica je úžasná a výživná plodina a akékoľvek jedlo z nej je vynikajúce a nikdy nesklame...

prazdny

Nutellové „brownies“

Koláče

Z vajíčka oddelit žĺtok od bielku a pridať do každého pol kl cukru. Oboje poriadne vyšľahať...

prazdny

Šatôčky plnené čokoládovým pudingom

Dezerty

Jednoduché, ľahké, chutné.

prazdny

Krídelka v slaninke

Kuracie mäso

Kuracie krídelká naložíme do marinády (olivový olej, citrón, grilovacie korenie, cesnak) a necháme odležať....

prazdny

Pečený francúzsky toast s jablkami - žemľovka

Dezerty

Jedná sa o krásne jedlo s nádhernou arómou, perfektné na desiatu alebo olovrant. Dá sa...

prazdny

Rizoto z trhu

Bezmäsité jedlá

Som veľký fanúšik farmárskych produktov predávaných na trhu, a tak som ako prisťahovaná Bratislavčanka nemohla vynechať...

prazdny

Kuracie prsia s batátom, jablkom na bielom víne a materinej dúške

Kuracie mäso

Vymyslené a veľmi dobré. Príloha podľa vlastnej chuti.

prazdny

Bravčové prikryté kelom

Bravčové mäso

Ak si spomínate, pridala som sem recept "Moje akože pečené mäso". Tak toto mäsko som...

prazdny

Kysnuté koláčiky na slano s pohánkovým tvarohom

Bezmäsité jedlá

Nedá sa jesť len sladké a prepadla ma chuť na niečo chutné a slané. Tak som...

prazdny

Popletený hamburger pre hladošov

Bravčové mäso

Vyskúšajte tento hamburger ktorý Vám určite dopraje gurmánsky zážitok

prazdny

Rýchly cuketový pekáč

Bezmäsité jedlá

Očistenú cuketu pokrájame asi na 1 cm hrubé plátky, paradajky a cibuľu na hrubšie kolieska...

prazdny

Motýlí koláčik

Koláče

Nie vždy naše deťúrence chcú papať! Tak ráno k ich obľúbenámu kakavku im dáme takýto motýlik.

prazdny

Chlieb s vločkami piatich druhov

Chlieb

Patrí sa do Nového roku „vstúpiť“ s novým chlebom, povedal som si! a keď sa...

prazdny

Ham and eggs s jadrovníkmi paprík

Bravčové mäso

Netuším kedy Vy, ale ja som ho po prvýraz jedol okolo roku 1963 v rýchliku „Tatran“ počas cesty do bratislavskej La Franconi....