Paradajkovo-tvarohová nátierka

miselka252 - fotkamiselka252, 15. augusta 2013

Chutná, jemne pikantná vďaka paradajkám, rýchla. Najlepšia k celozrnnému pečivu. Upravila som si pôvodný recept na stránke www.varimezdrave.cz, kde sú famózne pomazánky.

15 minút
príprava

Suroviny

250 g
3 ks
1/2 ČL
podľa chuti
1 malá konzerva
1 ks
40 g




Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame najemno a sparíme vriacou vodou, aby nebola taká ostrá a ľahšie sa trávila. Paradajky narežeme nožíkom a takisto sparíme vriacou vodou a olúpeme. Jednak sa ľahšie olúpu a tiež je chuť jemnejšia.

  2. 2

    Všetky suroviny zmiešame a zmixujeme ponorným mixérom. Vybavené. Dobrú chuť:-)

Diskusia k receptu

lacquer
Aj mne sa celkom pozdáva, ale nie je ten pretlak zbytočný keď dávamepoaradajky? Neskúšali ste bez pretlaku? A vďaka za českú stránku, sú tam naozaj super recepty.
miselka252
ďakujem:-) pretlak tej nátierke dá práveže takú jemne pikantnú príchuť, nie je tam vôbec zbytočný. skúste:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia