Zeleninový guláš s morskými plodmi

Jaroslav Ertl
kapitán Gourmet klubu, 27. septembra 2010
Zeleninový guláš s morskými plodmi
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

450 g
40 g
40 g
15 g
400 ml
200 g mrazené




Postup

  1. 1

    Na tuku pripravíme svetlý cibuľkový základ, v ktorom rýchlo orestujeme mletú červenú papriku a zalejeme vývarom. Ďalej pridáme zeleninovú zmes, ktorú uvaríme do mäkka.

  2. 2

    Pred dokončením polievky vložíme morské plody a necháme spoločne prevariť.

  3. 3

    Polievku dochutíme soľou, korením a petržlenovou vňaťou. Podávame s pečenou bagetou.

Diskusia k receptu

vcelka
Kto to má rád, tak je to super nápad. Ja potvorky neznášam, ale zato kulinársky vtip viem oceniť...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia