
Zaúdený pstruh s hráškovým pyré
Filety pstruha očistíme, umyjeme a osolíme. Očistené filety zrolujeme a uložíme na sito pre lepšie údenie...

Gaštanový koláč Mont Blanc bez lepku
Na slávnostný vianočný stôl patrí aj slávnostný dezert. A taký je aj náš dnešný recept na gaštanový koláč Mont Blanc bez lepku...

Kapor na sardelách so šampiňónmi
Umyté a očisteného kapra rozporciujeme, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, poprášime múkou...

Mrazené jogurtové kolieska s ovocím
Ľahké sladké osvieženie je počas leta vítané aj každý deň. Mrazené jogurtové kolieska s banánom, ...

Hovädzia špička s hladkolistým kelom
Niečo pre chalupárov, alebo aj fanúšikov grilovania. Rýchlovka, ktorá sa oplatí...

Pečené kura so špenátovou plnkou
Pečené kura, to je klasika. Vyskúšajte ho pre zmenu spestriť špenátovou plnkou a užívajte si...

Ovocné kysnuté knedle Josefa Maršálka
Urobte si sladký obed podľa známeho českého cukrára, ktorého poznáte z televíznej šou Peče celá země....

Bažantie prsičká s marhuľovou plnkou
Bažantie prsia očistíme, osušíme a urobíme dovnútra kapsu, ktorú naplníme marhuľovou plnkou. Plnku spravíme tak, ...

Ajo blanco s mandľami a hroznom
Toastový chlieb namočíme do vody zmiešanej s čerešňovým octom. Kým sa chlieb dobre nasaje, do...

Praženica s ovsenými vločkami
Ovsené vločky mnoho ľudí konzumuje denne. V kombinácii s vajíčkami ide o veľmi chutné a sýte jedlo, ktoré je aj zdravé....

Čučoriedková pochúťka
Veľmi chutná a ľahká príprava. Myslím že by to zvládlo už aj šikovné 8 ročné dieťa....

Jahňací chrbát s avokádovou zmesou
Slovensko je v zime i v lete mäsomilnou krajinou. Horúce prázdninové obdobie však volá nielen po...

Zdravé guľky z jačmenných krúp
Jačmenné krúpy uvaríme vo vode, scedíme a necháme vychladnúť. V sekáčiku krúpy zomelieme. Nie...

Malinový tunel up date
Tento recept som si sama pripravila , ked som začala s novym stravovaním podľa Norbiho. je...

Vajíčkovo-zelerovo-kapustový šalát či nátierka
Tento šalát som len tak vymyslela podľa surovín, ktoré mám rada. Dá sa natierať aj...

Hermelín s pomarančom
Hemelín pokrájame na trojuholníky, pomaranč a cibuľu na kolieska a premiešame to na tanieri.

Prekvapenie pod krídielkom
Vtip je v tom, že keď sa krídielka obalia a vypražia, nikto nevie čo v...

Orechové gombíky
Med zohrejeme na niekoľko minút v mikrovlne aby bol tekutý. Všetky suroviny aj med daj do...

Raw ochutený puding
Rastlinné mlieko si môžeme buď kúpiť už hotové alebo vyrobiť vlastné. Odporúčam druhú možnosť. V...