Smotanová terinka na cviklovom plátku
Martin Valachy
šéfkuchár hotela International vo Veľkej Lomnici, 3. februára 2013
šéfkuchár hotela International vo Veľkej Lomnici, 3. februára 2013
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Smotanu vymiešame s ricottou, osolíme, pridáme limetkovú šťavu, nasekanú brokolicu a na pásiky nakrájanú šunku. Zmiešame so želatínou a vlejeme do formy. Necháme stuhnúť.
- 2
Cviklu uvarenú v osolenej vode olúpeme, nakrájame na plátky, osolíme, pokvapkáme olivovým olejom a posypeme opraženými sezamovými semienkami. Cesnak opečieme na olivovom oleji. Podávame s kúskom bagety.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu