
Teľací chrbát v zelenom korení
Teľací chrbát očistíme, rozdelíme na 4 časti, posolíme a potrieme podrveným zeleným korením.

Šalát z cviklových listov
Drvivá väčšina ľudí listy cvikly vyhadzuje. Pritom majú vysokú nutričnú hodnotu, obsahujú veľa vitamínov a minerálov a sú hodnotnejšie ako bežne používané hlávkové šaláty...

Cesnakovo-syrová nátierka
Tento recept som vymyslel keď som potreboval nejaký dip na televízny večer. A odvtedy ho pripravujem...

Krevety na mexický spôsob
Občas veľmi rada zablúdim do niektorej zo svetových kuchýň - tentoraz to bola mexická. Tento recept...

Bezlepkový slaný koláč so sušenými hubami a s mozzarellou
Nazbierali ste si na jeseň v lese huby, usušili ich a teraz rozmýšľate, ako ich zužitkovať? Máme pre vás dobrý tip. Skúste s nami upiecť voňavý slaný koláč, a to aj bez lepku....

Šalát Tricolore
Manzel mi na nase prve vyrocie vykuzlil najlepsiu veceru na svete. Ako predjedlo pripravil salat tricolore,...

Bravčový bok s krémovou kapustou a pohánkou
Bravčový bok nasolíme a potrieme cesnakom, pečieme najskôr pri 90 °C 2, 5 – 3 hodiny, ...

Špaldovo-špenátové bryndzové halušky
Dáme si variť vodu do hrnca. Zmiešame si špaldovú múku, špenát, vajcia, mlieko a...

Fazuľovica trochu inak
Fazuľu uvaríme v kuchte, alebo deň vopred namočenú v hrnci so soľou, príp. vegetou...

Bezlepkové brownies s arašidovým maslom
Čokoládu, orechy a lieskovce posekáme. Mandle zomelieme na jemno a primiešame ku Cake mix Liana...

Segedinsky, ktorý nám chutí
Na masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, č. papriku, paradajky, gril. korenie, vegetu, rascu zamiešame, podlejeme...

Oškvarkové pagáčiky
na doske zmiesime preosiatu múku, posekané alebo pomleté oškvarky, žĺtky, smotanu, víno, ...

Bagetové účko
Bageta je bežné faast food jedlo na Slovensku. Má pomerne významné postavenie v dennej spotrebe slovákov....

Zapečený žampion a plněná rajčátka
Žampiony očistíme, omyjeme a oddělíme nožičky. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené nožičky...

Vajcia s dusenou zeleninou
Najemno nasekanú cibuľu a na prúžky pokrájanú zelenú papriku zľahka osmažíme na oleji. Pridáme štvrtiny paradajok, ...

Tekvicové šatôčky
Šatočky z lístkového cesta poznáme všetci. Ale keďže k jeseni pre mňa neodmysliteľne patria jedlá z...

Ovocné tyčinky nepečené
Marhule, slivky, višne a marcipán nakrájame nadrobno. Všetko nasypeme do misy a prelejeme rumom, necháme odležať 30...

Rožky s čokoládovou nátierkou
Komerčný recept<br /> TIP: Prečo nevyskúšať aj nátierku z Pudingu Originál so smotanovo-vanilkovou príchuťou Dr. Oetker?

Fazuľový závin
Z múky, oleja, soli, octu a vlažnej vody vypracujeme cesto, ktoré necháme v...

Muffins s prekvapením
Recept na tieto chutné muffins mám už dlhšie z internetu, preto ak sa nejaký jeho pôvodný...

Cuketa plnená pohánkovým rizotom
Cuketu umyjeme a nakrájame na pníky, ktoré vydlabeme.

Karbonátky zo zajačieho mäsa z vývaru
Zvýšilo vám mäsko a zelenina z vývaru a neviete čo s ním? Vyskúšajte tieto chutné karbonátky!

Cukina a paradajky
Trošku som sa nechala inšpirovať http://varecha. pravda. sk/recepty/paleo-cuketove- cestoviny-s-pestom-/44472-recept. html

Pomarančovo-pepermintové raňajkové pečivo
Takzvané "scones" toto pôvodom írske pečivo ma cesto skoro ako pagáče ale je na sladký spôsob...

Banánovo-hrozienkové muffiny
Tieto muffinky mi zo všetkých receptov, ktoré som vyskúšala, vyšli najkrajšie a boli veľmi chutné....