Segedinsky, ktorý nám chutí

ceto - fotkaceto, 14. júna 2011
15 min minút
príprava
72 min minút
tepelná úprava

Suroviny

2 kg
200 ml
2 ks veľká
2-3 ks veľká
1 kg
200 g
2 pl
1 pl
1 pl
 podľa chuti
 podľa chuti
 podľa chuti




Postup

  1. 1

    Na masti speníme pokrájanú cibuľu,pridáme pokrájané mäso,č.papriku,paradajky,gril.korenie,vegetu,rascu zamiešame,podlejeme a dusíme 40 min.Potom pridáme premytú kapustu a varíme 30 min. Nakoniec pridáme smotanu zmiešanú s múkou a škrobom,povaríme 2 min a odstavíme.

Diskusia k receptu

evanaaa
Malui smae minulý týždeň, jedli ju tri dni, ale nám aj tak chutila. Robím ju skoro tak isto, ako ty,Ceto, len si večer pred varením zmiešam sladkú várovú smotanu s kyslou a vznikne lahodná zmes smotany.Papáme s knedľou, podľa možnosti cereálnou.
1x ceto
duschko
Robim podobny ako ty, az na tie paradajky. Zatrepku nedavam. Kazdy si na tanier prida lahodkovu smotanu podla chuti. No vyskusam aj podla teba. Vyzera to zaujimavo. Ukladam do MKK.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia