Fazuľovica trochu inak

hefi - fotkahefi, 8. februára 2010

Suroviny

250  g
2 (4) ks
1 pohár
1/2  menšia fľaša
5-6 strúčik
1/2 l
1 ks




Postup

  1. 1

    Fazuľu uvaríme v kuchte, alebo deň vopred namočenú v hrnci so soľou, príp. vegetou do mäkka.

  2. 2

    V rajnici opražíme cibuľku, pridáme na kolieska nakrájanú klobásu alebo špeky, po opražení vlejeme sterilizované lečo a kečup. Povaríme. Pridáme štipku cukru.

  3. 3

    Keď je to všetko spolu prehriate zmiešame zmes s uvarenou fazuľou, urobíme zátrepku (smotana + hladká múka), vlejeme do fazule, ak je to husté pridáme mlieko a prelisujeme cesnak.

Diskusia k receptu

mariadra
Na takúto fazuľovicu mám chuť, zajtra ju urobím. Už sa teším...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia