Čokoládový koláč
Čokoládový koláč

Bezlepkové brownies s arašidovým maslom

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 28. novembra 2020. Komerčný recept.
15
porcií
40 minút
príprava
30 minút
na 170 °C

Suroviny

330 g
330 g
150 g
110 g
150 g
90 g
30 g
4 ks
2 PL
2 PL
1 bal.
3 KL




Postup

  1. 1

    Čokoládu, orechy a lieskovce posekáme. Mandle zomelieme na jemno a primiešame ku Cake mix Liana a cukru. Instantnú kávu rozpustíme vo vode. Osobitne spojíme suché aj vlhké suroviny. Mokré suroviny pridáme k suchým, vymiešame a cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.

  2. 2

    Arašidové maslo v mikrovlnke mierne zohrejeme a nalejeme na pripravené cesto. Paličkou prejdeme cez maslo, aby sa vytvorili vlnovky. Pečieme na 170 °C 30 minút. Aby ostal koláč vláčny, je nevyhnutné dodržať čas pečenia.

Diskusia k receptu