Bezlepkové brownies s arašidovým maslom
Foto: potravinarskavyrobaliana
15
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
30 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Čokoládu, orechy a lieskovce posekáme. Mandle zomelieme na jemno a primiešame ku Cake mix Liana a cukru. Instantnú kávu rozpustíme vo vode. Osobitne spojíme suché aj vlhké suroviny. Mokré suroviny pridáme k suchým, vymiešame a cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
- 2
Arašidové maslo v mikrovlnke mierne zohrejeme a nalejeme na pripravené cesto. Paličkou prejdeme cez maslo, aby sa vytvorili vlnovky. Pečieme na 170 °C 30 minút. Aby ostal koláč vláčny, je nevyhnutné dodržať čas pečenia.
Tiež Čokoládový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu