20.min. minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Toastovy chlieb okrájame a skrojky nakrájame na malé kocky.
- 2
Pripravíme si nátierku.Maslo vymiešame s taveným syrom a pridáme veľa pretlačeného cesnaku. Rozdelíme si ju na dve časti.
- 3
Na dosku si rozprestrieme fóliu a poukladáme na ňu šunku do štvorca a potrieme cesnakovou nátierkou. Naukladáme toastový chlieb a dobre pritlačíme. Chlieb znovu natrieme cesnakovou nátierkou a preložíme šunkou.
- 4
Pripravíme si náplň: maslo,tavený syr 2 PL kyslej smotany,toastove skrojky pokrájané na kocky,nakrájané kocky paredajky. Dobre premiešame,samozrejme osolíme.
- 5
Náplň navrstvíme a pripravený chlieb. Pomocou fólie tuho zavinieme a odložíme do chladu najlepšie na noc.
- 6
Keď stuhne len nakrájame a zjeme.Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu