Bagetové účko

emdy - bez fotkyemdy, 17. februára 2013
Bagetové účko
Foto: emdy

Bageta je bežné faast food jedlo na Slovensku. Má pomerne významné postavenie v dennej spotrebe slovákov. /pohybuje so okolo 100t kusov denne/ O kvalite a čerstvosti by sa dalo dlho diskutovať, aj keď výrobcovia sú väčšinou certifikovaný IFS a BRC. Tu ponúkam trošku inú variantu, ktorá je pomerne efektná. :)

60 minút
príprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Myslím, že tu je dosť dobrých receptov na bagetové pečivo, tak Vás tým nebudem zbytočne zaťažovať. Ide len o spôsob spracovania cesta. Použijeme na pečenie klasický bagetový plech, ktorý dáme do rúry obrátene. Poukladáme obdĺžnikové pláty cesta /pozor, musia byť po stranách menšie o cca 1 centimeter, nakoľko cesto zväčší svoj objem a by sa Vám polepili/

  2. 2

    no a pri plnení sa fantázii medze nekladú :) :) :)

    Bagetové účko - obrázok 2

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
veľmi dobrý zlepšovák, ďakujem-:) vyskúšam
aha-vtipné..paráda..zlepšovákom som rada...:-)