prazdny

„Harmonika zemiačiky“ s plnenou panenkou

Bravčové mäso

Zemiaky si poriadne umyjeme, nakrájame ako harmoniku, poukladáme na pekáč, poriadne osolíme a troška...

prazdny

Marocká bravčová panenka

Bravčové mäso

Je mi jasné, že v Maroku nejedia bravčové mäso. Nazvala som ju tak preto, ...

prazdny

Bravčová panenka s paštrnákovými hranolkami

Bravčové mäso

Panenka má minimum tuku, a aj tak môže byť šťavnatá. Aby bola lahodná, stačí...

prazdny

Bravčová panenka plnená klobásovým mäsom

Bravčové mäso

Mäso v mäse, to sa bude mnohým páčiť...

prazdny

Panenka v pizza ceste s rukolovým šalátom

Bravčové mäso

Pizza cesto na pizzu: Droždie rozdrobíme do vlažnej vody, premiešame a necháme 10 minút postáť. Potom...

prazdny

Bravčová panenka s orechovou omáčkou

Bravčové mäso

Bravčovú panenku očistíme od blán, nasolíme, okoreníme. Na panvici zohrejeme 2 PL orechového oleja...

prazdny

Panenka Wellington

Bravčové mäso

Stredne náročný recept, ale o to chutnejší výsledok.

prazdny

Panenka so šalátom

Bravčové mäso

Bravčovú panenku osolíme, okoreníme. Troška pokvapkáme s olivovým olejom. Necháme odležať v chladničke aspoň...

prazdny

Panenka v hubovom fáši s plnenými zemiakmi

Bravčové mäso

Umyté a osušené bravčové kosti rozsekáme na malé časti, vložíme do pekáča s olejom, podlejeme vodou...

prazdny

Pečená bravčová panenka obalená v pivnom slade so smotanovo-horčicovou omáčkou

Bravčové mäso

Keďže vegánom už istú dobu nie som, a varíme si doma mimo jedla aj domáce pivko,...

prazdny

Panenka s pistáciovou kôrkou a vínovým rizotom

Bravčové mäso

Mäso odblaníme a pokrájame na hrubé medailóniky. Osolíme, okoreníme, potrieme olejom a poukladáme do...

prazdny

Umučená panenka

Bravčové mäso

Tento recept mám od mojej známej z Čiech, robila som ho už niekoľko krát, ale...

prazdny

Bravčová panenka na kukuričnej kaši

Bravčové mäso

Všeobecne používané prílohy môžeme nahradiť častokrát zabúdanou zámeškou, kukuričnou kašou, s ktorou v tomto videu...

prazdny

Panenka s krupotom a pečeňovým krémom

Bravčové mäso

Bravčovú panenku odblaníme, očistíme, ogrilujeme z každej strany na olivovom oleji a dopečieme v rúre pri 180 °C...

prazdny

Špargľa vo fašírke a v šunke

Bravčové mäso

Na sezónu špargle sa vždy veľmi teším. Má osobitú chuť, zaujímavý tvar, málo kalórií...

prazdny

Bravčová panenka s tmavými ringlotami

Bravčové mäso

Históra kucháskeho umenia nás už z dávej minulosti dostatočne informuje, že muži sa za šporákom nestratia....

prazdny

Pečená bravčová panenka v slanine

Bravčové mäso

Ak použijete kvalitnú bravčovú panenku, výsledok bude dokonalý.

prazdny

Domáca bagetka plnená panenkou a kapustou

Bravčové mäso

Cesto: Zo zemiakov, droždia, vody, cukru, štipky soli a oleja vymiešame cesto. Necháme...