Nórska treska pečená v majonéze fotorecept

tinca - fotkatinca, 18. februára 2012
Nórska treska pečená v majonéze (fotorecept)
Foto: tinca

Tento recept mám z medzinárodnej kuchárky, je rýchly a výborný. Robím ho aj z pangasia, ten mi chutí ešte viac. Ja som to robila Zobraziť celý popisTento recept mám z medzinárodnej kuchárky, je rýchly a výborný. Robím ho aj z pangasia, ten mi chutí ešte viac. Ja som to robila ako eintopf, ale kľudne môžete rybku upiecť samostatne a prílohu zvoliť podľa chuti.

4
porcie
20 minút
príprava
25 minút
na 180/210 °C

Suroviny

600 g /pangasia/
1 ks väčšia
100 ml
2 PL
cca 80 g
1000 g




Postup

  1. 1

    Očistíme si cibuľu, pokrájame na kocky a orestujeme na oleji do sklovita. Odložíme bokom. Zemiaky pokrájame na kolieska, osolíme,okoreníme, posypeme rascou a obložíme plátkami masla. Dáme piecť na 180 st.C.

    Nórska treska pečená v majonéze (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Rybie filety si osušíme,pokrájame na porcie,osolíme a okoreníme. Opraženú cibuľu rovnomerne rozložíme na filety a všetko polejeme majonézou. Keď sú zemiaky polomäkké, rozoložíme filety na zemiaky a pečieme pri 180 st.C cca 15 minút. Potom filety posypeme jemnou strúhankou a zapekáme ešte pod grilom pri 210 st.C dozlatista. Ak zvolíte inú prílohu ako pečené zemiaky, tak rybu pripravte v pekáči samostatne!

    Nórska treska pečená v majonéze (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Hotovo!

    Nórska treska pečená v majonéze (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Želám dobrú chuť!

    Nórska treska pečená v majonéze (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

salinka
Skoro som premeškala tento tvoj fajn recept. To by bola škoda. Ryby milujem.Dík.
sneica
vyzera to vyborne...ja rybky robievam menej casto ale vdaka takym uzasnym receptikom si radi pochutname...kk




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia