prazdny

Bravčové medové rebro so zeleninovým špízom

Bravčové mäso

Rebrá umyjeme, očistíme a nakrájame na menšie kusy, ktoré namarinujeme medom, soľou, korením...

prazdny

Medovník skoro ako Marlenka

Dezerty

Vnučka si objednala tento koláčik.

prazdny

Jabĺčka v župane

Dezerty

Z mlieka mučky vajka a cukrov si spravime cestičko, ktore trosku dosolime stipkou soli, a nahadzeme...

prazdny

Bravčová panenka s paštrnákovými hranolkami

Bravčové mäso

Panenka má minimum tuku, a aj tak môže byť šťavnatá. Aby bola lahodná, stačí...

prazdny

Čierny koreň v smotanovej omáčke

Bezmäsité jedlá

Čierny koreň som sa odhodlala odskúšať len nedávno a páči sa mi jeho chuť, je to...

prazdny

Kysnutý tvarohovo-jablkový koláč

Koláče

Pre milovníkov kysnutých koláčov, ale aj pre tých, ktorí majú radi koláče starých mám...

prazdny

Barónkine rezy

Dezerty

Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme rastlinný tuk, múku zmiešanú s práškom do pečiva a dobre vymiešame.

prazdny

Diétna bábovka

Koláče

Snaha dodržať racionálne stravovanie a dopriať si sladké zároveň ma donútili zaexperimentovať a výsledok je naozaj výborný....

prazdny

Rohlíčky Cappuccino (bez vajec)

Dezerty

Ďalšia inšpirácia z mojej rohlíčkománie.

prazdny

Bezvaječný zákusok

Dezerty

tento recept mám od svojej tety Jucky, ktorá ho pečie už dlhé roky a je fajn keď...

prazdny

Elegantná torta

Torty

Kúpila som si podložku a zároveň som aj vyskúšala :)))

prazdny

Pomarančové medovníčky

Dezerty

Práve sa dojedla prvá várka tohtoročných medovníkov, ktorá mala veľmi pozitívne ohlasy na výbornú chuť aj...

prazdny

Slama

Bezmäsité jedlá

Toto lahké jedlo dostalo názov od naších detí keď to ako malé išli jesť, je to veľmi...

prazdny

Slivková nutela

Bezmäsité jedlá

Slivky odkôstkujeme a zomelieme, pridáme kryštálový cukor. Varíme a miešame, až kým hmota zhustne....

prazdny

Šatočky či pirôžky - rýchlo a ľahko

Dezerty

Mala som chut volaco rychle upiect, hladala som cosi na internete - az som nasla inspiraciu...

prazdny

Mäkké medovníčky

Dezerty

Pre tých, čo majú málo času. Je to jednoduché pečenie fajnových a hneď mäkkých medovníkov...

prazdny

Banánovo - škoricové muffiny

Koláče

Ďakujem za fotku Miške :-)

prazdny

Sladká ryža s mangom

Dezerty

Recept je z knihy Šéfkuchár v Paláci od vydavateľstva Ikar.

prazdny

Banánovo-karamelová obrátená torta

Torty

Recept som dostala zo Srbska. Strašne som bola zvedavá, ako to bude vyzerať upečené....

prazdny

Zemiakové fŕkance s kapustou

Cestoviny

Sú výborné ako samostatné jedlo ale nahradia aj knedľu k pečenému mäsku. U nás je obľúbená...

prazdny

Zebra

Koláče

aj ked je cesto na tortu stále to isté-vzhľad je zaujímavý. :)

prazdny

Zemiaková kaša s dusenou kyslou kapustou

Večera

Zbožňujem kyslú kapustu a zemiaky na štýl granadíru. Hľadala som recept s týmito surovinami a žiadny...

prazdny

Guláš z hovädziny

Hovädzie mäso

Hovädzie mäso nakrájané na kocky a naložené v troche oleja, soli, rasci, mletom čiernom...

prazdny

Plantains

Dezerty

Oblubene ovocie, ktore sa pripravuje ako zelenina, pribuzne bananom, vacsie , menej sladke , obsahujuce vela skrobov....

prazdny

Fazuľa s mäsom a paprikou

Hovädzie mäso

Tak... my si doma nazyvame tento recept chili con carne, ale aby tu neboli zase vycitky,...

prazdny

Raw jahodový džem

Bezmäsité jedlá

Ľahký a nevarený jahodový džem

prazdny

Avokádový šalát s kuracím mäsom

Bezmäsité jedlá

Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete....

prazdny

Zemiakovo-pórkové placky v rúre

Bezmäsité jedlá

Určite ste tiež vyskúšali pečenie zemiakových placiek v rúre, tak ako ja. Dôvodov je aspoň...

prazdny

Hovädzia nožina so sušenými paradajkami a hubami

Hovädzie mäso

Mala som ešte nožinu z highlandera, našla som na nete tento rcp: http://varimepaleo. sk/pomaly-pecene-hovadzie-maso-so-susenymi-paradajkami/, vzala...

prazdny

Mrvenica z kozákov

Bezmäsité jedlá

Určite moja mamina robí lepšiu, varila ju aj teraz, keď sme boli cez víkend u...

prazdny

Kávový koláč

Koláče

Recept na tento koláč mám z jednej kuchárskej knihy, ale trochu som si ho "vylepšila" a...