Kuracia pečeň s hlivou

bambuch - fotkabambuch, 27. januára 2013
Kuracia pečeň s hlivou
Foto: bambuch

Hlive som neodolala aj dnes a tak som dnes uvarila trošku inú restovanú kuraciu pečeň.

5
porcií
40 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
500 g
1 ks (väčšia)
2 strúčiky
2 lyžice
1 ČL
1 ČL (na zahustenie - nemusí byť)
2 dcl
 jemne posekaná
1 ČL
 dusená

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na pikantnom olivovom oleji podusíme väčšiu cibuľu,pretačený cesnak,pridáme na slížiky nakrájanú kuraciu pečeň aj hlivu ustricovú.Pridáme vegetu,ml.č.korenie,ml.kmín,horčicu,premiešame a podlejeme kuracím vývarom.

  2. 2

    Ak je pečeň mäkká /hliva bude vždy tvrdšia/zahustíme solamylom rozmiešaný v deci vode.Dochutíme plátkom masla a posekanou pažítkou.

  3. 3

    Kuraciu pečeň s hlívou podávame s ryžou.DOBRÚ CHUŤ !

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
@bambuch ako vidno blbec sa nájde všade, bez fotky,bez bližšej identifikácie a dnes vnoci zaregistrovaný ....niekto si tu liečil komplex menejcennosti ... samozrejme anonimne ved je hrdina ,ktorý nič nedokázal
aj mna tento recept oslovil, (zakladam si ho)totiz kuracie pecene(alebo zajacie) a hliva su mi velmi blizke, ale ja by som este pridal POR, CESNAK a miesto vegety by som dal bylinky(trebars provensalsku zmes, alebo len tymian, rozmarín, petrzlenovu vnat, ci inu bylinkovu zmes) mam to totiz na hlivach aj pecienkach odskusane, ale takto spolu nie, najblizsie vyskusam, ale podavat to budem, bud na placke, alebo na slanej palacinke, prajem vsetkym dobru chut!

Pridaj komentár k receptu: