Foto: bambuch
Hlive som neodolala aj dnes a tak som dnes uvarila trošku inú restovanú kuraciu pečeň.
5
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
500 g |
|
1 ks (väčšia) |
|
2 strúčiky |
|
2 lyžice |
|
|
|
|
|
|
|
1 ČL |
|
1 ČL (na zahustenie - nemusí byť) |
|
2 dcl |
|
jemne posekaná |
|
1 ČL |
|
dusená |
|
Postup
-
1
Na pikantnom olivovom oleji podusíme väčšiu cibuľu,pretačený cesnak,pridáme na slížiky nakrájanú kuraciu pečeň aj hlivu ustricovú.Pridáme vegetu,ml.č.korenie,ml.kmín,horčicu,premiešame a podlejeme kuracím vývarom.
- 2
Ak je pečeň mäkká /hliva bude vždy tvrdšia/zahustíme solamylom rozmiešaný v deci vode.Dochutíme plátkom masla a posekanou pažítkou.
- 3
Kuraciu pečeň s hlívou podávame s ryžou.DOBRÚ CHUŤ !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu