Foto: sonulienka
Tento recept som tiež našla na nete "Nápady a návody". Zapáčil sa mi a tak som vyskúšala.
20 minút
príprava
príprava
5-7 minút
na 175-180 °C
na 175-180 °C
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Vypracujeme si cesto, ktoré necháme v chladničke cez noc.
-
3
Na druhý deň cesto vyvaľkáme na 3-5 mm a vykrajujeme medvedíkov.Urobíme im očká a ňufáčik.
-
4
Na medvedíka položíme mandľu ja som dávala aj kešu oriešky - ale odporúčam ručičky trochu potrieť bielkom aby lepšie držali.
-
5
No a takto si zaplníme plech. Dáme piecť - pečieme pri teplote 175-180 stupňov 5-7 minút.
-
6
Upečené.
-
7
Ešte jeden pohľad.
povvi.com/sk/medvedici/...
Priateľka si ich dokonca u nej objednala a prišli jej a vraj sú ozaj neodolateľné. Asi si aj ja objednám.
normalne zas tento rok napeciem ako pre armadu, jaaaaaaaaaaj :-))))
Tvoje recepty sú vždy na 1. Príjemné Vianoce.
@dzejsik tak skús možno budú chutiť. Ďakujem za komentíky.