prazdny

Žeruchová nátierka so zelerom

Bezmäsité jedlá

Táto ľahká nátierka je skvelá na raňajky a desiatu pre deti.

prazdny

Veľkonočné hniezda z domáceho lístkového cesta bez lepku

Večera

Jednoduché a rýchle recepty máme všetci radi. A presne takým sú aj tieto veľkonočné hniezda bez lepku....

prazdny

Pirohy s oškvarkovou plnkou

Bezmäsité jedlá

Mám ho od mojej koleginky a je fakt suprový. Vyskúšajte a uvidíte. Mňamka.

prazdny

Polievka z homára

Večera

Z homárieho trupu si pripravíme super polievku.

prazdny

Cestoviny s bazalkovým tofu

Cestoviny

Tofu je surovinou na prípravu mnohých jedál. Jeho príchuť volíme podľa toho, čo z neho chceme pripraviť...

prazdny

Ryžovo-mäsový bochník

Bravčové mäso

Nadrobno pokrájanú cibuľu podusíme na 1 Pl oleja, pridáme ryžu, podlejeme vodou, osolíme a prikryté dusíme...

prazdny

Lahodné jabĺčko so zmrzlinkou

Dezerty

Vyzerá perfektne tak ako chutí ! :)

prazdny

Chlebový puding s ríbezľami

Dezerty

ruru prehrejeme na 175 ˇc (teoplo wzdusnu na 155ˇc) chlieb alebo vianocku nakrajame na mensie kusky a...

prazdny

Darčeková čokoláda

Dezerty

Doma vyrobená čokoláda so srdiečkami a lentilkami bude určite skvelým, nielen valentínskym prekvapením. Darčekovú čokoládu...

prazdny

Patentky s paradajkovým lekvárom

Obed

Robila som naše obľúbené jedlo. kedže som mala z kačky vyškvarenú skvelú masť, tak som...

prazdny

Minislimáčiky s olivami

Slané chuťovky

Pomôž si človeče ako vieš, alebo ako vznikne nový recept....

prazdny

Pasírovaná cibuľnačka so šampiňónmi

Bezmäsité jedlá

Cibuľu olúpeme, nakrájame na plátky a urestujeme. Potom ju zaprášime hladkou múkou a chvíľku restujeme....

prazdny

Ušká (orecchiette) trochu netradične

Cestoviny

Netradične, pretože tradične sa tento typ cestovín pripravuje buď s brokolicou alebo sa robia broccoleti či...

prazdny

Pomarančové palacinky

Bezmäsité jedlá

Do misy dáme múku a za stáleho miešania prilievame mlieko. Nakoniec pridáme vajce. Cesto musí...

prazdny

Dulové želé v čokoláde

Dezerty

Na dule sa už takmer zabudlo a je to veľká škoda. Hoci sa toto ovocie nedá...

prazdny

Virálne cestoviny na počkanie

Cestoviny

Skúšali ste už niekedy tieto virálne cestoviny?...

prazdny

Pečený bochník so špargľovo-parmezánovou plnkou

Bezmäsité jedlá

Od apríla do júna kraľuje v našej kuchyni kvalitná slovenská špargľa. Je totiž zdravá, ľahko stráviteľná,...

prazdny

Marhuľové dolky

Hlavné jedlá

Vráťte sa späť do čias keď ste "kradli" mame s plechu koláčiky a vylizovaly misy. Recept z...

prazdny

Pšenično-ražný chlieb so sušenými hubami

Chlieb

Recept na tento chlebík som dostala od svojej kamarátky Airan, rodilej Bulharky, už pred rokmi....

prazdny

Zemiaková tortila so špenátom

Bezmäsité jedlá

Jednoduché na přípravu. Ingredience mám skoro vždy doma až na ten baby špenát.

prazdny

Bezlepkové pomarančové kocky

Koláče

Tieto kocky je dobré konzumovať až na ďalší deň. Áno, musíte odolať! Krém krásne vsiakne...

prazdny

Holubacia paštéta s králičou pečeňou

Nátierky

Umyté holuby rozkrojíme na polovicu, položíme na plech, pridáme očistenú a pokrájanú zeleninu, šalotky, osolíme,...

prazdny

Gratinovaná banánová tortička

Torty

Krásne naaranžované, voňavé, zvláštne. Asi tak by mali vyzerať dezerty na oslavu. Nemusia...

prazdny

Krehké malinové hviezdičky

Dezerty

Posledné Vianoce sa mi akosi nechcelo do pečenia a rozhúpala som sa až tesne pred sviatkami, tak som nestihla pridať nové recepty na vianočné koláčiky ešte pred sviatkami....

prazdny

Bezlepkový jablkový mrežovník so slaným karamelom

Koláče

Upečme si dnes niečo typicky jesenné. Čo by ste povedali na jablkový mrežovník bez lepku s tekutým slaným karamelom?...

prazdny

Povidlové slunce

Koláče

Propracujeme těsto a necháme vykynout. Pak vyválíme dokulata dvě placky, jednu namažeme povidlovou náplní, ...

prazdny

Nepečený perníkový želé dezert s hruškami

Dezerty

Použiť sa dajú zostávajúce perníky po sviatkoch... Je nepresladený, osviežujúci a chutí perfektne....

prazdny

Môj zemiakový chlieb

Chlieb

Počas prvej vlny COVID 19, mi moje deti kúpili domácu pekáreň. Tak som začala piecť...