Žeruchová nátierka so zelerom

nikitka1996 - bez fotkynikitka1996, 23. februára 2016

Táto ľahká nátierka je skvelá na raňajky a desiatu pre deti.

4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

200 g neochutený
10 ml
50 g nastrúhaný
20 g
2 g
2 g




Postup

  1. 1

    V prvom rade si dáme pár dní pred tým vypestovať žeruchu,kedže sa nedá kúpiť už vypestovaná. Na vatu zasadíme semienka a zalejeme ich vlažnou vodou. A potom už len pozorujeme ako žerucha klíči.

  2. 2

    Zmiešame Lučinu s kefírom, pridáme najemno nastrúhaný zeler a nadrobno nasekané lístky žeruchy.

  3. 3

    Všetko Dobre premiešamie, dochutíme soľou a korením.Podávame s celozrnným pečivom, prípadne s knackebrotom.

Diskusia k receptu

mijaita
At je to videt, davam 5***** a co nejdriv vytvorim. Seminkovy, zitny chlebik a zbytek acidka k tomu. Skvele, dik!
haji
Dobrá kombinace a teď aktuální!! Děvčata, díky za recept i foo!!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia