Polievka z homára

podajmicesto - bez fotkypodajmicesto, 9. júla 2019 19:50
Ďalšie recepty »

Z homárieho trupu si pripravíme super polievku.

3
porcie
15 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Sušené huby si namočíme do vody. Zemiaky nakrájame na kocky, mrkvu na kolieska, zeler na kocky. Cibuľu narežeme najemno, osmahneme na oleji.

  2. 2

    Zalejeme vodou, pridáme mrkvu, zemiaky, zeler a trup homára. Dochutíme rascou, vegetou (namiesto soli) a mletou paprikou. Varíme, kým všetko nezmäkne. Trup vyberieme.

  3. 3

    Na záver dáme na 5 - 10 minút zavariť mrazený hrášok. Dobrú chuť.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist