Polievka z homára
Polievka z homára

Polievka z homára

podajmicesto - bez fotkypodajmicesto, 9. júla 2019

Z homárieho trupu si pripravíme super polievku.

3
porcie
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
2 l
4 ČL
2 ČL
3 ČL
1 ČL
150 g
50 g
2 ks
100 g
20 g
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sušené huby si namočíme do vody. Zemiaky nakrájame na kocky, mrkvu na kolieska, zeler na kocky. Cibuľu narežeme najemno, osmahneme na oleji.

  2. 2

    Zalejeme vodou, pridáme mrkvu, zemiaky, zeler a trup homára. Dochutíme rascou, vegetou (namiesto soli) a mletou paprikou. Varíme, kým všetko nezmäkne. Trup vyberieme.

  3. 3

    Na záver dáme na 5 - 10 minút zavariť mrazený hrášok. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: