Ryžovo-mäsový bochník

majka231 - fotkamajka231, 20. septembra 2012

Suroviny

100 g
200 g
200 g
1 ks
1 ks
1 ks alebo čerstvá
1 ks
20 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Nadrobno pokrájanú cibuľu podusíme na 1 Pl oleja,pridáme ryžu, podlejeme vodou,osolíme a prikryté dusíme do mäkka.Šunka,mäso a vychladnutú ryžu zomelieme,pridáme paštétu,vajce,maslo,pokrájanú kápiu,posekanú petržlenovú vňať,korenie,vegetu a soľ.Zo zmesi sformujeme bochník a zabalíme ho do olejom vymasteného alobalu.Položíme na pekáč a pečieme asi 90 minút v stredne vyhriatej rúre.Pred dopečením alobal roztvoríme a bochník do ružova dopečieme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia