20 minút
príprava
príprava
45 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
ruru prehrejeme na 175 ˇc (teoplo wzdusnu na 155ˇc) chlieb alebo vianocku nakrajame na mensie kusky a vlozime do keramickej vymastenej formy. potom ho polejeme rozpustenim maslom.vajcia rozmiesame z mliekom cukrom,skoricou a vanielkowym cukrom smes prelejeme vianocku alebo chlieb pritlacime abi sa chlieb alebo vianocka dobre napila sladkou zmesou.
- 2
ribezle umyjeme nechame odkwapkat a rodelime ho po povrchu podungu.pecieme v rure 45 min.kym cesto trochu nesadne na povrchu mierne nezhnedne.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu