Chlebový puding s ríbezľami

sussanna21 - fotkasussanna21, 5. novembra 2013
20 minút
príprava
45 minút
na 175 °C

Suroviny

6 krajcov (alebo vianočka)
 na vymastenie
30 g
4 ks
450 ml
75 - 100 g
1 ČL
1 bal
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    ruru prehrejeme na 175 ˇc (teoplo wzdusnu na 155ˇc) chlieb alebo vianocku nakrajame na mensie kusky a vlozime do keramickej vymastenej formy. potom ho polejeme rozpustenim maslom.vajcia rozmiesame z mliekom cukrom,skoricou a vanielkowym cukrom smes prelejeme vianocku alebo chlieb pritlacime abi sa chlieb alebo vianocka dobre napila sladkou zmesou.

  2. 2

    ribezle umyjeme nechame odkwapkat a rodelime ho po povrchu podungu.pecieme v rure 45 min.kym cesto trochu nesadne na povrchu mierne nezhnedne.

Diskusia k receptu