Polievka so špargľou, zelenými strukmi a s údeným mäsom
Marcel Ihnačák
šéfkuchár, 28. mája 2024
šéfkuchár, 28. mája 2024
Foto: Jarmila Horváthová
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Údené koleno uvaríme s koreninami a bylinkami domäkka. Potom mäso oberieme od kosti.
- 2
Všetky druhy zeleniny očistíme a nakrájame na kúsky.
- 3
Do hrnca nalejeme olivový olej a postupne pridávame pripravenú zeleninu. Za občasného premiešania podusíme a zalejeme horúcim zeleninovým vývarom.
- 4
Uvarenú polievku servírujeme s natrhaným uvareným mäsom a bylinkami.
Tiež zeleninová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu