
Macíkové muffiny zo sviežich citrusov
Moja sestra ako malá rada cucala citróny... len tak samotné, už ako batoľa. Môj...

Brownies s horúcimi jahodami
Maslo pokrájame na kocky, dáme do kastróla a necháme rozpustiť. Keď je dopoly rozpustené, ...

Kuracia fašírka+polievka
Tento recept som si vytvorila sama. Je úsporný, lebo z jedného kurčaťa je aj polievka, aj hlavné...

Rizoto à la Carbonara
Rizoto Carbonara spája jemnosť ryže s nezameniteľným nádychom chute carbonara, akú poznáte z receptu na cestovinovú omáčku....

Sardely v marináde
Na jadranskom prímorí je toto jedlo stálicou a známe je pod menom Sardele na savor...

Ryžové fajitas s kuracím mäsom
Hľadáte inovatívny spôsob, ako si vychutnať Tex-Mex kuchyňu? Ryžové fajitas sú dokonalým riešením....

Čierny chlieb bez lepku s pošírovaným vajcom, avokádom a údeným lososom
Kvalitné a výživné raňajky sú základ každého dňa. My vám také dnes ponúkame v našom recepte....

Jarný šalátik Oskarko
Nebojte sa , nezbláznil som sa... iba som mal chuť na niečo dobre, ľahké......

Paprikáš zo pstruha s krupicovými kockami
Posekanú cibuľu, cesnak a potom na malé kocky pokrájanú papriku opečieme na masle. Pridáme mletú...

Losos s jazmínovou ryžou a avokádovou salsou
Hľadáte recept na rýchlu a chutnú večeru? Tak vyskúšajte tento recept na lososa s jazmínovou ryžou SOS a avokádovou salsou....

Cviklový guláš
Cvikla sa obyčane používa vo forme šalátov, ale dá sa z nej pripraviť aj chutné jedlo....

Kuracie prsia s pomarančom a feniklom
Explózia chuti. Jedinečná kombinácia basmati ryže s kuracími prsami s pomarančom a feniklom.

Hrniec
Tento hrniec vznikol z pôvodného Srbského hrnca. Do toho ale ide mäso. Ako mladí nájomníci...

Mikulášska darčeková čokoláda
Máme pre vás jednoduchý tip, ako potešiť na Mikuláša malých aj veľkých maškrtníkov. Pripravte im...

Ovocné müsli
Nevarené, nepečené - surové- výživné - lahodné - dodá energiu - neunaví- presne pre teba :-)

Kapustovo-slivkový mrežovník s tvarohovou penou
Z múky, kyslej smotany, masla, zo štipky soli a z vanilkového cukru pripravíme cesto. Zabalíme...

Špargľový šalát s králičím mäsom a smrčkovcami
Stehná osolíme, okoreníme, dáme do vákuovacích vreciek s bobkovým listom. Zavákuujeme a varíme vo vode pri teplote...

Pšeno so zeleninou
Pšeno je v našej kuchyni dosť málo používané, napriek svojej hodnote. Začnete s ním experimentovať?